Aktivering på alle leder og fronter

Fælles store oplevelser er effektive til at skabe varige relationer både direkte igennem hospitality med kunder, og til en bredere målgruppe gennem aktivering af et sponsorat. 

Sportssponsorater anses troværdigt i målgruppen, og annoncerings ”filtrene” hos modtagerne af budskabet er meget lave, fordi folk selv har valgt at komme til håndbold.

 

  • Employer branding – Giv dine medarbejdere en oplevelse for livet

  • Tilskuereaktivering – Formidle dit budskab eller pay off til over 100.000 arenatilskuere hver sæson

  • Aktiv involvering af fans, og andre sponsorer på stærke aktiveringsplatforme til alle hjemmekampe.

Sydbank er stolt over og meget tilfreds med at have indgået et partnerskab med dansk håndbolds flagskib, KIF Kolding. KIF Kolding repræsenterer både nationalt og internationalt håndboldsporten på bedste vis, og med åbningen af den nye Sydbank Arena får vi en unik mulighed for at kunne bidrage til endnu større håndboldoplevelser i Kolding fremover. 

Med vores partnerskab, og navnet Sydbank Arena, får Sydbank mulighed for, nationalt og internationalt, at slå sit navn fast som en kompetent, engageret og dygtig medspiller i og uden for sportens verden. Vi har en klar forventning om, at navnet Sydbank Arena vil brænde sig fast blandt håndboldelskere langt uden for Koldings bygrænse, og vi er meget stolte over de kommende mange år at blive associeret med Danmarks bedste håndboldhold.

Samarbejdet med KIF Kolding er et stærkt partnerskab, som kommer både os og KIF Kolding til gode. Vi kommer til at bruge partnerskabet meget aktivt gennem mange forskellige aktiviteter, som både vil komme vores nuværende kunder til gode, men som også vil være med til at skabe en god relation til potentielt nye kunder. Samtidig er der et klart sammenfald mellem Sydbanks kerneværdier; dygtighed, relationer og værdi til KIF Kolding og håndboldsporten generelt, hvilket gør, at vi med partnerskabet i høj grad kan understøtte de værdier, som vi dagligt arbejder efter internt og eksternt. Udtaler Sponsor Manager, Mads Strib Sørensen