Historien taler for sig selv, men den skriver ikke sig selv

Bliv en del af Danmarks mest vindende håndboldhold!

Vi, KIF Kolding, har "kridtet" banen op til endnu mere business og sportsoplevelser for vores partnere. Vi bruger håndbolden til at skabe endnu mere business og værdi for vores store partnernetværk i hele Danmark både inden, under og efter kamp.

Vi er stolte over at kunne notere 32 finaler og 22 guldmedaljer på 30 år som den eneste håndboldklub herhjemme. Igennem hårdt arbejde, sammenhold, vilje og masser af vindermentalitet, når vi vores mål og skaber stor værdi for vores partnere. 

Vi, KIF Kolding, går kun efter én ting, nemlig at vinde hver gang både på og udenfor banen. Vi stræber efter at være vores partners playmaker og skabe de bedste rammer, når det gælder eksponering, hospitality, aktivering og netværk. 

 

Vi er altid klar på en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, din virksomhed og dine kunder.

 

Klik på et af de fire billeder nedenfor og gå på opdagelse i vores produkter.

    

Samarbejdet med KIF Kolding tager et mere overordnet historisk perspektiv og understreger vores ønske at omfavne H2O oprindelige værdier, herunder de klare farver, pasform og forståelse af kvalitet. Ikke mange husker, at H2O faktisk udspringer af en tæt relation mellem Buksesnedkeren og stifter Jens Knud Lind, Helsingør Håndbold og Jens Erik Roepstorff i slutningen af 70’erne. Et Helsingør hold, hvor en række af datidens stærkeste spillere optrådte, herunder Flemming Hansen, far til Mikkel Hansen. Et stærkt samarbejde med Danmarks bedste håndboldhold , KIF Kolding, Var derfor en naturlig del af H2O’s genfødsel – og faktisk et mere autentisk udgangspunkt end at samarbejde med en bred vifte af klubber inden for håndbold eller andre sportsgrene. 

Partnerskabet har fra start har bygget på en fælles vision der handler om udfordre konventionerne. At gå egne, og gerne nye veje. Internt underbygger det vores selvforståelse og har derfor været meget naturligt – vi har samme oplevelse hos KIF Kolding og måske netop derfor falder dialog og den fælles udvikling os ligetil. Samarbejdet tager et meget utraditionelt udgangspunkt, da det ikke handler om at promovere klubkollektioner eller sælge trøjer – men først og fremmest giver en stor og meget synlig platform for formidling af H2O fokuserede værdier. Vi har været meget tilfredse med forløbet af samarbejdet og den eksponering vi har fået – men har som et kuriosum måtte skuffe en lang række klubber og spillere, da vi ikke umiddelbart har været interesserede i yderligere samarbejder eller haft en bred distribution af kollektionerne i tankerne – måske nærmere tvært imod. Fo

Vi håndboldkampene og arrangementerne omkring kampene sammen med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Et vigtigt element i samarbejdet er den fælles udvikling af design og pasformer. Eksempelvis er Kasper Hvidt stærkt involveret i udviklingen af målmandssættet både hvad angår funktionalitet – men faktisk har han også en meget frisk holdning til design og farver. Derudover giver den massive eksponering i første omgang en naturlig kontakt med de der følger med - og i tillæg er der en international vinkel, hvor nuværende og potentielle samarbejdspartnere eksponeres for H2O.

Udtaler Medejer Mikkel Christensen.