Fint EM-indhop af KIF-målmand

KIF's islandske landsholdsmålmand Agust Eli Björgvinsson leverede en fin indsats, da han torsdag aften kom på banen efter et kvarters spil i EM-landskampen mellem Island og Danmark.

I kampen, som endte med en hårdt tilkæmpet dansk sejr på 28-24, startede Agust med at redde et straffekast fra Mikkel Hansen. Lidt senere i første halvleg snuppede han endnu et forsøg fra syv meter pletten fra Mikkel Hansen, og i anden halvleg brændte Hansen endnu et forsøg fra straffepletten, hvor KIF-keeperen var på mål. Dette forsøg blev dog sendt på stolpen.

Agust Eli Björgvinsson blev noteret for fem redninger på 13 skud, og derudover bidrog han med et par milimeterpræcise udkast, som mod slutningen af kampen førte til islandske kontrascoringer.

Nok gjorde KIF-keeperen det godt i sin første indsats ved EM, men han kunne dog ikke hamle op med Kevin Møller, som afløste Niklas Landin i det danske mål. Møller stod med en redningsprocent over 50 og var dermed en stor del af årsagen til den danske sejr mod Island.