Hospitality Gode oplevelser skaber stærke og varige relationer

  • Vi skaber mindeværdige oplevelser for dig og dine gæster, hvor vi tag udgangspunkt i jeres behov.

  • Forkæl dine kunder og dine medarbejdere med unikke oplevelser 

  • Den ideelle mulighed for din virksomhed, som ønsker at invitere samarbejdspartnere med til en unik VIP oplevelse 

  • Et af landets mest eksklusive VIP faciliteter med nybyggede skyboks systemer

Vi har været samarbejdspartnere i de seneste fem år. Det er et fantastisk brand for Kolding, og med lokale tilknytning passer det godt for os at være partner. At KIf Kolding altid ligger i toppen, sikrer stor mediebevågenhed om klubben og spillerne, og det er selvfølgelig en fordel for os som partner. I et større perspektiv kan man sige, at KIf Kolding på mange måder er landsdækkende - ligesom vi er. Spillerne optræder altid professionelt op topmotiverede og er bare nogle herlige gutter, som gerne stiller op for partnerne. 

KIF Kolding sponsoratet betyder utrolig meget for os både internt og eksternt. Vi bruger ofte vores sponsorat aktivt i form af billetter til kampene for samarbejdspartnere, kunder og personale. Samtidig har vi haft stor succes med at lave konkurrencer i vores nyhedsbrev eller på vores facebookside, hvor Honda kunder kan vinde billetter til kampene i Kolding. Derudover er der stor værdi i dette sponsoratet til KIF Kolding, da mange af kampene bliver vist på TV og samtidigt kører de fleste af spillerne i Honda biler og det giver også en god effekt når de f.eks. ankommer til kamp eller træning.

Sponsoratet bliver som oftest brugt til kundepleje, men også til marketing/PR og dette kan være ved at aktivere enkelte spillere i forbindelse med annoncering eller Honda events. Vi har bl.a. lavet et rigtigt godt samarbejde med Ekstra Bladet TV, hvor 4 profiler fra KIF Kolding udfordrede hinanden i forskellige discipliner, for at se hvem der var bedst af Øst og Vest spillerne. 

Jeg har egentlig altid været KIF-fan, men først begyndt at komme til kampene, da vi blev partner. Og når man kommer i hallen, forstår man virkelig alt det arbejde, der ligger ba, så det i sig selv er stort. Derudover er det altid fantastisk at være til en finale, men også Champions League kampene, hvor KIF Kolding møder et af de mægtige europæiske hold og hallen koger. Det er stort. Udtaler Direktør for Honda Danmark, Mikael Larsen og PR-& marketingansvarlig, Thomas Larsen.