KIF på vanskelig mission i Aalborg

Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige håndboldlighold står lørdag eftermiddag – med kampstart klokken 16.10 – over for det der nok uden overdrivelse kan betegnes som sæsonens sværest opgave, når holdet i Jutlander Bank Arena skal møde de tredobbelte danske mestre og Champions League-finalister fra Aalborg Håndbold.

Nordjyderne, som onsdag aften kom særdeles flot fra start i denne sæsons Champions League med en 34-23 sejr på udebane i Zagreb, er også uden holdets største profil, islandske Aron Palmarsson, som lige nu er skadet, et skræmmende stærkt mandskab.

-De har to klassespillere på alle positioner og med 4000-5000 tilskuere i ryggen bliver der næppe nogen større opgaver i ligaen. Men for os handler det nu allermest om os selv, og om at vi skal revanchere os for den dårlige præstation vi viste i den seneste kamp mod Skanderborg-Aarhus, konstaterer KIF-træner Andreas Toudahl.

Han slår fast, at det i den kamp var galt med både forsvarsspillet og med effektiviteten i angrebsspillet.

-Man kan sagtens tabe til et hold som Skanderborg-Aarhus, men vi formåede ikke at sætte en prop i i de dårlige periode vi havde i den kamp. Mod et hold som Aalborg, som er endnu stærkere, skal vi være i stand til at minimere de dårlige perioder, og så ved vi at hvis vi overhovedet skal have en chance skal fire-fem af vore spillere spille på deres allerhøjeste niveau. Det var ikke tilfældet i kampen mod Skanderborg-Aarhus. Og det er her vi lørdag eftermiddag meget gerne skal højne vores niveau, lyder det fra Andreas Toudahl.

Kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding fløjtes i gang lørdag klokken 16.10, og kampen kan følges direkte på TV2.