Nyheder fra KIF Kolding

Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

8/4/2020

Brian Stein, formand for bestyrelsen for KIF Håndbold Elite A/S glæder sig over, at der med udmeldingen fra Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen tirsdag er skabt klarhed over, hvordan denne håndboldsæson slutter. Status er, at KIF Kolding også i næste sæson er...

20/3/2020

Med den igangværende corona-krise er der som bekendt ikke ret meget, der længere er som ”det plejer”. Ej heller i sportens – og håndboldens – verden. Hallerne står tomme, spillerne er sendt hjem, og uvisheden om, hvorvidt der overhovedet spilles mere håndbold i denne s...

12/3/2020

Som I nok ved, så har DHF i går aflyst alle kampe de næste 14 dage i en pressemeddelelse fra i går d. 11. marts 2020. I første omgang betyder dette at de 2 sidste runder i grundspillet er aflyst.

I KIF Kolding afventer vi nu en udmelding fra DHF eller Divisionsforeninge...

7/3/2020

Der var en anderledes stemning i Gudme end normalt da drengene fra KIF Kolding tørnede sammen med GOG i den tredje sidste runde af grundspillet tidligere på eftermiddagen.

Desværre fik KIF aldrig helt spillet kampen spændende trods fight og troen at de kunne drille fynb...

5/3/2020

Onsdag aften fik KIF Koldings mandlige håndboldligahold i Silkeborg to uhyre kærkomne point, da KIF’erne efter en koncentreret indsats i både forsvar og angreb besejrede Bjerringbro-Silkeborg med 31-26.

De gode takter skal KIF’erne forsøge at følge op, når de lørdag klo...

Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle