Nyheder fra KIF Kolding

Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

10/8/2020

KIF Koldings ligahold hentede også en sejr i den anden træningskamp forud for den kommende sæson, da holdet mandag sidst på eftermiddagen besejrede et i øvrigt ganske velspillende og godt kæmpende 1. divisionshold fra TM Tønder.

KIF-sejren lød på 25-17 efter en to-måls...

7/8/2020

Kristoffer Vestergaard skifter fra Otterup HK til KIF Kolding på en 2-årig kontrakt.

Onsdag var han med i sejren i træningskampen mod Viking, hvor han scorede to mål. Han spillede højre fløj og højre back, men egentlig er hans position playmaker.

- Han er oprindeligt pla...

5/8/2020

Bomstærkt forsvarspil i kombination med to gode målmænd var recepten bag en sikker KIF Kolding sejr på 31-17 efter 12-6 ved pausen, da KIF Koldings mandlige ligahold onsdag tidligt på eftermiddagen mødte det nyoprykkede norske ligahold Viking Håndball fra Stavanger.

Kam...

4/8/2020

KIF Koldings 25-årige venstre fløj, Fredrik Gustavsson har af personlige grunde valgt at rejse hjem til Sverige, og han får dermed ophævet sin kontrakt med klubben, som løb til sommeren 2021.

-Jeg har været glad for min tid i klubben og på holdet, men jeg har også mærke...

31/7/2020

Hen over sommeren er der blevet arbejdet hårdt på mange fronter for at skabe et solidt økonomisk fundament for håndboldligaklubben KIF Kolding.

Det arbejde er nu begyndt at bære frugt.

”På nuværende tidspunkt har vi solgt lige så mange sæsonkort, som vi gjorde i hele sid...

27/7/2020

Mandag formiddag fik spillerne på KIF Koldings mandlige ligahold efter fire måneders corona-pause og efterfølgende sommerferie en harpiksfedtet håndbold i hænderne. Efter tre dage med fysiske test og fysisk træning var det tydeligt, at der både i spillertruppen og hos...

Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle