#vikæmperforkolding

Nyheder fra KIF kolding


KIF’s andethold klar til 2. division

KIF Kolding har igen sit andethold i den højest mulige række, 2. division….

KIF 2 med gode muligheder for 2. division

KIF Koldings andethold, som i denne sæson har spillet i 3. division og her blev nummer to, har fortsat gode muligheder for oprykning til 2. divison….

KIF Kolding forlænger med cheftræner

KIF Kolding forlænger samarbejdet med Kristian Kristensen de næste 2 sæsoner….

KIF og TTH delte i porten i sæsonens sidste kamp

35-35 stod der på lystavlen i Sydbank Arena i Kolding efter sæsonens sidste ligakamp mellem KIF Kolding og TTH Holstebro…

Håndboldfest og farvel til KIF-profiler

Det er to mandskaber med hver sine forudsætninger, som lørdag klokken 15.00 mødes i Sydbank Arena i Kolding.

KIF blev reddet trods nederlag i Sønderborg

Onsdagens gode nyhed set med KIF-øjne er naturligvis, at KIF Kolding også i næste sæson spiller i HTH-ligaen.

KIF på hård opgave i Sønderborg

Håndboldsæsonen nærmer sig sin afslutning og for KIF Koldings mandlige ligahold er der masser af spænding på forud for de to sidste kampe i kvalspillet til HTH ligaen.

KIF Kolding skriver kontrakt med Anders Beuschau

Anders Beuschau skifter fra GOG til KIF Kolding på en 2-årig kontrakt fra sommeren 2022. Anders er 21 år gammel har haft sin håndboldopdragelse i GOG og har allerede tilegnet sig meget erfaring. Han er en meget fysisk stærk stregspiller men stadigvæk meget bevægelig og hurtig. Vi har store forventninger til hans videre udvikling i […]

Smerteligt KIF-nederlag i Lemvig

Det så ellers så godt ud, da KIF onsdag aften førte med 27-21 med knap 11 minutter tilbage at spille i i Lemvig….

Stor udfordring i vente i Lemvig

Det er et KIF-mandskab med en tro på egne evner, som onsdag drager til Lemvig for at spille den anden af fire kampe i kvalifikationsspillet til HTH-ligaen…

Svedig aften med KIF Kolding i Kolding Storcenter

Fredag den 29. april udfordrer Kolding Storcenter og KIF Kolding alle til en svedig aften, hvor man får en unik mulighed for at dyste i seks forskellige discipliner om spændende præmier….

KIF og Nordsjælland delte i heftigt drama

Af Ole Maass Foto: BlumePress Det blev nøjagtig lige så tæt, heftigt og spændende, som da KIF for to uger siden undgik den direkte nedrykning fra ligaen med Peter Ballings sidste sekunds mål mod TTH. Men denne aprillørdag forhindrede Nordsjællands målmand, Jimmi Andersen Peter Balling i at blive matchvinder, og så endte det i stedet […]

Et heftigt lørdagsbrag i vente i Sydbank Arena

KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold har i denne sæson i grundspillet spillet to uhyre tætte kampe mod hinanden, og der er ingen grund til at forvente, at det ikke bliver lige så tæt, når de to hold lørdag eftermiddag…

Sikker pokalsejr til KIF Kolding

KIF Kolding er klar til 1/8-finalen i pokalturneringen, Santander Cup. Det betyder, at KIF’erne også skal spille pokalhåndbold, når vi når frem til starten på den nye sæson i slutningen af august….

KIF tager pokalkamp alvorligt

KIF Koldings mandlige ligahold skal tirsdag aften – klokken 19.30 – spille en pokalkamp mod 1. divisionsholdet HEI/Skæring. Hjemmeholdet Hjortshøj-Egå/Skæring satser på at få fuldt hus til kampen mod favoritterne fra ligaen….

Kristian Kristensen: – Det er den vildeste kulisse jeg har oplevet i Danmark

Efter sæsonens nok vildeste håndboldkamp – KIF-sejren på 29-28 over TTH Holstebro i lørdags, som sikrede at begge klubber undgik den direkte nedrykning til 1. division….

Yes, Yes, Yes – KIF sejrede i gigant-drama

Det var så vildt, vanvittigt og vidunderligt. Fire sekunder før tid hamrede en uimodståelig Peter Balling sit tiende mål i nettet og sikrede dermed KIF en hårdt tilkæmpet 29-28 sejr over TTH Holstebro….

Det ultimative brag mellem KIF og TTH er i vente

Der kan sættes mange store ord og skæbnescenarier på den håndboldkamp, som lørdag klokken 15.30 fløjtes i gang i Sydbank Arena mellem KIF Kolding og TTH Holstebro….

Nu gælder det: KIF skal have mindst 4000 tilskuere i ryggen næste lørdag

Nu har KIF Koldings ligaspillere et skud tilbage i ”bøssen”, og lørdag den 9. april klokken 15.30, hvor holdet spiller sin sidste kamp i grundspillet skal KIF’erne have en sejr over gæsterne fra TTH Holstebro for at undgå den direkte nedrykning til 1. division….

KIF har fuld fokus på opgaven i Silkeborg

KIF Koldings mandlige ligahold skal fredag aften ud i en ny vanskelig udekamp i Silkeborg, hvor hjemmeholdet Bjerringbro/Silkeborg klokken 18.30 tager imod i Jysk Arena….

Hamrende vigtig KIF-sejr i Hillerød

YES, lød det klokken 20.35 med et kæmpemæssigt brøl fra den der skriver disse linjer, og årsagen til brølet var naturligvis, at KIF Koldings mandlige ligahold på det tidspunkt netop var færdige med den svære mission det var at hente to yderst livsvigtige point på udebane i Hillerød i HTH-ligaen….

KIF skal ud i et mandagsdrama i Hillerød

De vigtige kampe står i kø for tiden for spillerne på KIF Koldings mandlige ligahold, og mandag aften – klokken 19.00 – venter endnu én af slagsen, når KIF-drengene skal en tur til Hillerød for at møde hjemmeholdet, Nordsjælland Håndbold….

Marie fra KIF er Håndboldens Hverdagshelt 2021

Af Ole Maass Onsdag aften var der 3234 vidner i Sydbank Arena i Kolding, som så til og leverede et bragende bifald, da 47-årige Marie Aunsbjerg Schultz fra KIF Håndbold blev hædret som Håndboldens Hverdagshelt 2021. Bag hæderen står Dansk Håndbold Forbund og værkstedskæden AutoPartner, og som kontant bevis på hæderen fik Marie Aunsbjerg Schultz […]

Sådan KIF: Den sejr var bare så vigtig!

Kolding er en håndboldby – og i KIF Kolding har vi et hold, som hører til i landets bedste håndboldrække, hvor vi nu har været de seneste 38 år i træk….

Et uhyre vigtigt brag onsdag aften i Kolding

KIF Koldings mandlige ligahold har i årenes løb spillet masser af store og vigtige håndboldkampe. Kampen onsdag aften klokken 20.30 i Sydbank Arena i Kolding hører til i kategorien af endog meget vigtige kampe.

Julie skal stå i spidsen for KIF Håndbold talent-satsning

Af Ole Maass 32-årige Julie Loop er kvinden, der som daglig leder af KIF Håndbold Akademi skal stå i spidsen for klubbens øgede satsning på at udvikle egne håndboldtalenter. Håndboldakademiet blev etableret for et års tid siden, og lige nu er der tilknyttet 17 U 17- og U 19-spillere – alle sammen unge mandlige håndboldtalenter, […]

👊𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐄𝐍𝐓𝐑É👊

ALLE MAND I HALLEN‼   KIF Kolding spiller en uhyre vigtig kamp onsdag den 23. marts i Sydbank Arena, når Skive fH kommer på besøg.   Vi har brug for maksimal opbakning til drengene, og takket være dankemi og ERPgruppen så skynd dig at bestille dine billetter gratis her: 👇 https://kif.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/100625   #vikæmperforkolding #dengodekoldinghistorie #rigerepåoplevelser

Skidt 2. halvleg endte med stort nederlag

Det så ganske glimrende ud set med KIF-øjne efter de første 30 minutter. I Skjern Bank Arena var KIF’erne på omgangshøjde med det formstærke hjemmehold, Skjern Håndbold, som førte med 13-12 i en kamp, som indtil da havde været tæt….

KIF på svær opgave i Skjern

Af Ole Maass De sportslige udfordringer står i kø for KIF Koldings mandlige håndboldligamænd for tiden. Efter sidste weekends ærgerlige 30-31 nederlag til Aalborg Håndbolds danske mestre venter på lørdag en lige så svær opgave, når KIF-drengene skal op imod et af ligaens mest formstærke mandskaber fra Skjern Håndbold. De to hold mødes lørdag klokken […]

Gratis adgang til håndboldfest

KIF Kolding sætter alle sejl til for, at det skal blive en håndboldfest af de store, når klubbens mandlige ligahold spiller den kommende, meget afgørende ligakamp mod Skive fH. Kampen spilles onsdag den 23. marts, kl. 20.30 i Sydbank Arena, og til kampen får publikum gratis adgang….