#vikæmperforkolding

Nyheder fra KIF kolding


KIF sejrede efter et vildt drama

Vi havde lovet et drama. Og vi fik et drama. Et fuldstændigt vanvittigt, absurd, spændende og hektisk drama af en håndboldkamp…

Nyt drama i vente mellem KIF og TTH

Det er kun godt syv måneder siden – den 9. april – at KIF Kolding og TTH Holstebro leverede ét af sidste sæsons allerstørste dramaer i HTH Håndboldligaen….

KIF taber efter hektisk slutfase

Af Ole Maass KIF Koldings mandlige ligahold tabte lørdag eftermiddag lokalopgøret i thansen Arena i Fredericia med 28-25 til Fredericia HK – efter en KIF-føring på 14-12 ved pausen. Det nederlag kan man som KIF-fan godt ærgre sig over, for langt hen ad vejen var det en kamp, der lugtede en hel del af point […]

Intenst lokalopgør i vente i Fredericia

Der er al mulig grund til at forvente fight og masser af intensitet, når KIF Koldings mandlige ligahold lørdag klokken 14.30 i thansen Arena i Fredericia stiller op til lokalopgøret i Trekantområdet mod Fredericia HK….

Fremragende holdpræstation bag sikker KIF-sejr

Der var stærke individuelle præstationer af spillere som målmand Magnus Brandbyge, Erik Toft og Bjarke Christensen, men det var nu først og fremmest en fremragende holdpræstation…..

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i KIF Håndbold Elite A/S

Torsdag den 24. November 2022 kl. 16.00 afholder KIF Håndbold Elite A/S ordinær generalforsamling i Sydbank Arena, Ambolten 2-6, 2. sal, 6000 Kolding….

KIF Kolding skriver kontrakt med gammel kending

KIF Kolding har skrevet en 3-årig kontrakt med højre backen Oliver Norlyk, der får Sydbank Arena som hjemmebane fra sommeren 2023….

KIF skal op imod de tunge drenge fra SønderjyskE

Man kan meget vel forestille sig, at der vil blive spillet med musklerne, når KIF Kolding og Sønderjyske onsdag aften mødes i Sydbank Arena….

KIF går fokuseret til kamp mod oprykker

Når KIF Kolding på lørdag eftermiddag stiller op til kamp i Herning mod nyoprykkede HC Midtjylland…

KIF tabte til Simon Pytlick (….og GOG)

Klasse fornægter sig ikke. Og verdensklasse gør slet ikke. Verdensklasse var lige præcis, hvad GOG’s venstre back og landsholdsspiller Simon Pytlick…

KIF møder et GOG-hold i topform

Håndboldfans med bare en lille smule historisk viden og erindring, som går lidt længere end et par år tilbage vil vide, at KIF Kolding og GOG….

54.000 kroner til Støt Brysterne fra KIF Kolding

Når KIF Kolding på søndag i Sydbank Arena for øjnene af forventet 4500 tilskuere tager imod de danske mestre fra GOG….

Dagens KIF’er: Dennis Klinge

Vi har tidligere præsenteret assistenttræner Anders Eggert samt fysisk træner Mathias Tulinius Arntzen. I dag er turen kommet til målmandstræner Dennis Klinge….

Dagens KIF’er: Mathias Tulinius Arntzen

Vi lagde forleden ud med med assistenttræner Anders Eggert, og her følger en snak med KIF Koldings nye fysiske træner, norske Mathias Tulinius Arntzen….

Frustrerende aften for KIF i Silkeborg

For mange afbrændere på frie skud, for mange tekniske fejl og en dommerlinje, som begge mandskaber ikke var ovenud tilfredse med….

En solid udfordring venter KIF i Silkeborg

IF Koldings mandlige ligahold tager onsdag aften til Silkeborg med en god tro på, at holdet kan skabe den overraskelse….

Dagens KIF’er: Anders Eggert

I den kommende uge vil vi her på kif.dk præsentere de nye folk, som er med i staben omkring KIF Koldings ligahold…

Kongekamp af KIF gav sikker sejr over Skjern

Et fantastisk flot fightende KIF-mandskab hentede søndag eftermiddag to vigtige point….

Et søndagsbrag mellem KIF og Skjern i vente

Der er god grund til at have store forventninger til det brag af en håndboldkamp, som søndag eftermiddag er i vente mellem to af dansk håndbolds traditionsklubber…

KIF KOLDING STØTTER BRYSTERNE

Af Maria Lund   Den 9. oktober går KIF Kolding i Lyserødt, når vi i forbindelse med kampen mod Skjern vil indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt Brysterne”. Kampen begynder klokken 15.00, men dørene åbner allerede klokken 13.30, så der er mulighed for at give din støtte ved deltagelse i vores konkurrencer eller ved […]

Fremragende holdpræstation gav KIF en storsejr

Et fantastisk stærkt forsvar og en brandvarm og stærkt spillende Magnus Brandbyge i KIF-målet…

KIF kommer på hårdt arbejde i Lemvig

KIF Koldings mandlige ligahold kan se frem til at komme på hårdt arbejde tirsdag aften klokken 18.30-

Et KIF hold der aldrig fandt melodien

Efter den bedste sæsonstart i flere år fik KIF Kolding her til aften det første nederlag i HTH Ligaen da Skanderborg Aarhus Håndbold gæstede Sydbank Arena…

Slagkraftigt Skanderborg Aarhus mandskab venter KIF Kolding

Torsdag aften klokken 20:30 møder KIF Kolding: Skanderborg Aarhus Håndbold, hvor KIF Kolding skal bygge videre på den gode pointmæssige start….

Dagens KIF-spiller: Rasmus Døssing

I de seneste uger har vi her på kif.dk præsenteret de nye spillere, som er kommet til KIF Kolding og bliver en del af klubbens ligatrup…..

KIF Kolding forsætter den ubesejrede stime

Af Christian Klamer Efter en svær start fik KIF Kolding her til eftermiddag kæmpet sig til en sejr i Nordsjælland. Cheftræner Kristian Kristensen måtte se sig selv trække kampens første timeout efter blot 6 minutters spil, da en veloplagt Nichlas Hald med sin tredje scoring, bragte hjemmeholdet foran 5-1. KIF Kolding, der havde svært ved […]

KIF skal forsætte den gode sæsonstart mod Nordsjælland

Lørdag eftermiddag skal KIF Kolding i ilden igen, når Nordsjælland Håndbold venter i 4. runde af HTH Herreligaen….

KIF Kolding går i kamp for danske veteraner.

I et tæt samarbejde med DIF Soldaterprojekt i Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune, arrangerer KIF Kolding hyldestkamp for danske krigsveteraner…

Dagens KIF-spiller: Mads-Peter Lønborg

I disse uger præsenterer vi her på kif.dk de nye spillere, som er kommet til KIF Kolding og bliver en del af klubbens ligatrup.

KIF’s forsvarsbastion skal endnu engang i aktion

Man vinder håndboldkampe på stærkt forsvarsspil. Det har KIF Koldings mandlige ligahold bevist i sæsonens to første ligakampe.