#vikæmperforkolding

Nyheder fra KIF kolding


Et heftigt lørdagsbrag i vente i Sydbank Arena

KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold har i denne sæson i grundspillet spillet to uhyre tætte kampe mod hinanden, og der er ingen grund til at forvente, at det ikke bliver lige så tæt, når de to hold lørdag eftermiddag…

Sikker pokalsejr til KIF Kolding

KIF Kolding er klar til 1/8-finalen i pokalturneringen, Santander Cup. Det betyder, at KIF’erne også skal spille pokalhåndbold, når vi når frem til starten på den nye sæson i slutningen af august….

KIF tager pokalkamp alvorligt

KIF Koldings mandlige ligahold skal tirsdag aften – klokken 19.30 – spille en pokalkamp mod 1. divisionsholdet HEI/Skæring. Hjemmeholdet Hjortshøj-Egå/Skæring satser på at få fuldt hus til kampen mod favoritterne fra ligaen….

Kristian Kristensen: – Det er den vildeste kulisse jeg har oplevet i Danmark

Efter sæsonens nok vildeste håndboldkamp – KIF-sejren på 29-28 over TTH Holstebro i lørdags, som sikrede at begge klubber undgik den direkte nedrykning til 1. division….

Yes, Yes, Yes – KIF sejrede i gigant-drama

Det var så vildt, vanvittigt og vidunderligt. Fire sekunder før tid hamrede en uimodståelig Peter Balling sit tiende mål i nettet og sikrede dermed KIF en hårdt tilkæmpet 29-28 sejr over TTH Holstebro….

Det ultimative brag mellem KIF og TTH er i vente

Der kan sættes mange store ord og skæbnescenarier på den håndboldkamp, som lørdag klokken 15.30 fløjtes i gang i Sydbank Arena mellem KIF Kolding og TTH Holstebro….

Nu gælder det: KIF skal have mindst 4000 tilskuere i ryggen næste lørdag

Nu har KIF Koldings ligaspillere et skud tilbage i ”bøssen”, og lørdag den 9. april klokken 15.30, hvor holdet spiller sin sidste kamp i grundspillet skal KIF’erne have en sejr over gæsterne fra TTH Holstebro for at undgå den direkte nedrykning til 1. division….

KIF har fuld fokus på opgaven i Silkeborg

KIF Koldings mandlige ligahold skal fredag aften ud i en ny vanskelig udekamp i Silkeborg, hvor hjemmeholdet Bjerringbro/Silkeborg klokken 18.30 tager imod i Jysk Arena….

Hamrende vigtig KIF-sejr i Hillerød

YES, lød det klokken 20.35 med et kæmpemæssigt brøl fra den der skriver disse linjer, og årsagen til brølet var naturligvis, at KIF Koldings mandlige ligahold på det tidspunkt netop var færdige med den svære mission det var at hente to yderst livsvigtige point på udebane i Hillerød i HTH-ligaen….

KIF skal ud i et mandagsdrama i Hillerød

De vigtige kampe står i kø for tiden for spillerne på KIF Koldings mandlige ligahold, og mandag aften – klokken 19.00 – venter endnu én af slagsen, når KIF-drengene skal en tur til Hillerød for at møde hjemmeholdet, Nordsjælland Håndbold….

Marie fra KIF er Håndboldens Hverdagshelt 2021

Af Ole Maass Onsdag aften var der 3234 vidner i Sydbank Arena i Kolding, som så til og leverede et bragende bifald, da 47-årige Marie Aunsbjerg Schultz fra KIF Håndbold blev hædret som Håndboldens Hverdagshelt 2021. Bag hæderen står Dansk Håndbold Forbund og værkstedskæden AutoPartner, og som kontant bevis på hæderen fik Marie Aunsbjerg Schultz […]

Sådan KIF: Den sejr var bare så vigtig!

Kolding er en håndboldby – og i KIF Kolding har vi et hold, som hører til i landets bedste håndboldrække, hvor vi nu har været de seneste 38 år i træk….

Et uhyre vigtigt brag onsdag aften i Kolding

KIF Koldings mandlige ligahold har i årenes løb spillet masser af store og vigtige håndboldkampe. Kampen onsdag aften klokken 20.30 i Sydbank Arena i Kolding hører til i kategorien af endog meget vigtige kampe.

Julie skal stå i spidsen for KIF Håndbold talent-satsning

Af Ole Maass 32-årige Julie Loop er kvinden, der som daglig leder af KIF Håndbold Akademi skal stå i spidsen for klubbens øgede satsning på at udvikle egne håndboldtalenter. Håndboldakademiet blev etableret for et års tid siden, og lige nu er der tilknyttet 17 U 17- og U 19-spillere – alle sammen unge mandlige håndboldtalenter, […]

👊𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐄𝐍𝐓𝐑É👊

ALLE MAND I HALLEN‼   KIF Kolding spiller en uhyre vigtig kamp onsdag den 23. marts i Sydbank Arena, når Skive fH kommer på besøg.   Vi har brug for maksimal opbakning til drengene, og takket være dankemi og ERPgruppen så skynd dig at bestille dine billetter gratis her: 👇 https://kif.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/100625   #vikæmperforkolding #dengodekoldinghistorie #rigerepåoplevelser

Skidt 2. halvleg endte med stort nederlag

Det så ganske glimrende ud set med KIF-øjne efter de første 30 minutter. I Skjern Bank Arena var KIF’erne på omgangshøjde med det formstærke hjemmehold, Skjern Håndbold, som førte med 13-12 i en kamp, som indtil da havde været tæt….

KIF på svær opgave i Skjern

Af Ole Maass De sportslige udfordringer står i kø for KIF Koldings mandlige håndboldligamænd for tiden. Efter sidste weekends ærgerlige 30-31 nederlag til Aalborg Håndbolds danske mestre venter på lørdag en lige så svær opgave, når KIF-drengene skal op imod et af ligaens mest formstærke mandskaber fra Skjern Håndbold. De to hold mødes lørdag klokken […]

Gratis adgang til håndboldfest

KIF Kolding sætter alle sejl til for, at det skal blive en håndboldfest af de store, når klubbens mandlige ligahold spiller den kommende, meget afgørende ligakamp mod Skive fH. Kampen spilles onsdag den 23. marts, kl. 20.30 i Sydbank Arena, og til kampen får publikum gratis adgang….

Hamrende ærgerligt KIF-nederlag

Kort før klokken 16 søndag eftermiddag gik der et kollektivt suk igennem Sydbank Arena i Kolding. I en højdramatisk og fortættet kamp mellem KIF Kolding og Aalborg Håndbold….

KIF skal op imod et europæisk tophold

I onsdags kvalificerede de sig til kvartfinalen i denne sæsons Champions League. I sidste sæson var de i finalen i den stærkeste europæiske klubturnering, og læg så lige dertil, at de har vundet det danske mesterskab de seneste tre sæsoner….

KIF Kolding & Würth Danmark står sammen

Würth Danmark og KIF Kolding har indgået et samarbejde, her skal vi spille hinanden gode og skabe unikke oplevelser sammen, både på og udenfor banen…

KULTURBÆRER FORLÆNGER MED KIF KOLDING

Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S   KIF Kolding forlænger med Jens Svane   Mange årige KIF Kolding klubmand, Jens Svane, forlænger sin kontrakt med yderligere 3 år frem til sommeren 2025.   Jens udtaler: “Jeg har valgt at forlænge min aftale med KIF, fordi jeg igennem KIF får en platform for sportslig- og menneskelig udvikling, […]

Godkendt KIF-kamp – men desværre ingen point

33-28 stod der på måltavlen i hallen i Nykøbing Mors, da formstærke Mors-Thy Håndbold og KIF Kolding tirsdag aften havde afviklet deres kamp i HTH-ligaen. De cifre fortæller dog langt fra hele sandheden om en kamp, som var betydelig tættere end målforskellen antyder….

KIF skal op imod formstærke Mors-Thy

Det er derfor en udfordring af de større KIF Koldings mandlige ligahold tirsdag aften – klokken 18.30 – kommer på, når Mors-Thy og KIF tørner sammen i Sparekassen Thy Arena i Mors….

KIF Kolding henter talentfuld fløjspiller

19-årige Viktor Nevers lander i KIF Kolding til sommer. Den unge højre fløj, der i dag tørner ud for SønderjyskE, har underskrevet en 3-årig kontrakt frem til 2025.

KIF fik vigtigt point i drama i Lemvig

Set over kampen som helhed kunne KIF-spillerne med god grund være skuffede over, at de fredag aften ikke fik begge point med hjem fra Lemvig….

KIF får massiv opbakning i Lemvig

Af Ole Maass   Flere end 100 KIF Kolding-fans vil fredag aften være på lægterne, når KIF’s mandlige igahold spiller den svære udekamp i HTH-ligaen mod ligarivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold i hallen i Lemvig med navnet Arena Vestjylland Forsikring. KIF Kolding-spillerne og trænerduoen Kristian Kristensen og Torben Sørensen er klar over, at der venter dem […]

Frivillig i KIF Kolding: Kirsten Pedersen og Ole Blem

I KIF Kolding er vi så heldige at have en stor stab af meget engagerede frivillige, som giver adskillige hjælpende hænder med ved både ligakampe, ved moderklubbens arrangementer og når der ellers er brug for det….

KIF blev bombet ned af Skanderborg

Når man har fire bagspillere, som tilsammen scorer 24 mål – stort set alle sammen på langskud – er man rigtig godt stillet. Det var netop hvad Skanderborg Aarhus havde torsdag aften i Sydbank Arena,…

KIF møder formstærke midtjyder

Det er en modstander, som lige nu har momentum i mændenes HTH-Herreliga, som KIF Kolding torsdag aften – klokken 19.30 – i Sydbank Arena skal op imod….