Arkiv

Første træningskamp blev en sejr

I lørdags var KIF Kolding København i aktion i sæsonens første træningskamp. KIF Kolding København spillede mod vores finske samarbejdsklub Rihimaki Cocks, der var på træningslejr i Kolding fra torsdag til søndag i sidste uge.

KIF mandskabet var ikke fuldtallige til lørdagens kamp, da Chiuffa og Stenmalm er til OL og Augustinussen og Svane var til U20 EM. Derfor fik alle på nær Jørgensen, Hvidt og Cleverly chancen for at vise lækkerier fra henholdsvis venstre og højre fløj.

Træningskampen var en lidt broget affære, som de fleste opstartskampe er, når nye spillere skal spilles ind på holdet. Generelt havde KIF Kolding København overtaget i største dele af kampen, men blev godt presset af de finske og baltiske mestre i første halvleg. Med kun én udskifter på KIF bænken var der masser af spilletid til alle mand og Ortega fik afprøvet en masse forskellige konstellationer både i forsvaret og angrebet. Kampen sluttede 29-23.

Efter lørdagens kamp rejste KIF Kolding København truppen på træningslejr i det nordjyske nærmere Dayz Rønbjerg Feriecenter. De næste mange dage står den på træning, ryste-sammen-aktiviteter og endnu mere træning. Følg drengene i lejr via vores FACEBOOK ellerINSTAGRAM

I går var både Chuiffa og Stenmalm i aktion til OL. Stenmalm og Sverige spillede en tæt kamp mod Tyskland, hvor det danske dommerpar, Mads og Martin, fik delt en del udvisninger ud til begge hold. Unge Stenmalm spillede en god kamp i forsvaret og nettede 4 gange, men det var ikke nok til at sikre Sverige sejren. Tyskerne træk fra svensken. Resultatet af kampen blev 29-32 til Tyskland. Næste kamp for Stenmalm og Sverige er på onsdag kl.00.50 mod Egypten.

Lidt senere dansk tid spillede Polen og Brasilien, hvor Chiuffa og co. hev en snæver og overraskende sejr hjem på 2 mål med resultatet 32-34. Vores nye højre fløj scorede 3 gange. Næste kamp for Chiuffa og Brasilien er på imorgen kl.21.40 mod Slovenien.

Næste opvisningskamp er d.17 august i Sydbank Arena Kolding, hvor SG Flensburg-Handewitt, som traditionen tro kigger forbi og giver KIF Kolding København kamp til stregen. Kampen arrangeres af Kolding IF og billetterne kan købes HER