Arkiv

Sæsonåbningskampen endte 27-33

Gårsdagens kamp bar præg af at begge hold stadig er i gang med forberedelserne inden sæsonstart og derfor blev der selvfølgelig afprøvet mange forskellige formationer og angrebssystemer igennem kampen. Disse blev enten til mål eller små misforståelser spillerne imellem, men dog ganske naturligt her i opstarten.

KIF Kolding København startede med at komme foran i kampens begyndelse, men så viste SG Flensburg-Handewitt tænder og tog over resten af kampen. Kampen endte 27-33 til de tyske gæster. KIF Kolding Københavns tilhængerne fik set et par af de nye spiller, hvor vores nye venstre back, Garcia, viste rigtig gode takter og nettede 7 gange i gårsdagens kamp.

Efter kampen mødtes de to hold til en omgang aftensmad, hvor flere kendte hinanden på kryds og tværs. Anders Eggert og Lasse Boesen fik snakket lidt om good old times under middagen.

Vi siger tak til KIF Håndbold for at have arrangeret opvisningskampen og til alle de frivillige, der gav en hjælpende hånd med afviklingen. Stor tak til alle jer for en god aften.

Tak til SG Flensburg-Handewitt for at gæste Sydbank Arena Kolding.