Arkiv

KIF fik en sikker sejr over Nordsjælland

I går torsdag spillede KIF Kolding København træningskamp mod Nordsjælland Håndbold, hvor det blev til en sikker sejr på 32-20.

KIF mandskabet fik en rigtig god start på kampen og kom hurtig foran med syv mål. Nordsjælland kom lidt efter afstanden til KIF mandskabet, men så alligevel ikke helt, da værterne forlængst var løbet fra dem.

Årsagen til det flotte resultat skyldtes vores stærke målmandsduo – Begge stod de en fantastisk kamp og nappede flere frie Nordsjælland chancer i træk. Der blev også plads til et par scoringer fra Hvidt fra eget mål.

Vi siger stor tak til Brøndby Håndbold for at have afviklet kampen og tak til alle de fremmødte fans.

Husk at drengene allerede er i kamp igen i aften. Denne gang er det mod Kristianstad, som vi mødte i CL i sidste sæson. Inden kampen i aften kl.20.00 spiller KIF´s 2.divisions hold mod Taastrup kl.18.00. Kig forbi og få to kampe i træk. Kampen er arrangeret af TIK og billetten koster 50 kr. – Billetten kan købes i døren.