Arkiv

Chiuffa og Brasilien i OL kvartfinalen

KIF Kolding Københavns nye højrefløj, brasilianske Fabio Chiuffa, løber, springer og skyder i øjeblikket med olympiske håndbolde på hjemmebane i Rio, hvor han har gjort det umådelig godt på fløjen og bevist sit værd for Brasiliens landshold ved bl.a. at være de grøn-gules topscorer.

Brasilien har overrasket positivt ved dette OL og er nu klar til kvartfinalen, trods et markant nederlag i den femte og sidste kamp i det indledende gruppespil i mandags – her hed modstanderen og overmagten Sverige, som har Philip Stenmalm på holdkortet, der ligeledes Chiuffa skal begå sig i KIF Kolding København, når OL i Rio er færdigspillet på søndag.

Sverige slog Brasilien med 30-19, men det hjalp ikke svenskerne meget, da kvartfinalerne allerede inden kampen var uden for rækkevidde.

Fabio Chiuffa & Co. spiller kvartfinale onsdag den 17. august mod ingen ringere end de forsvarende olympiske mestre, Frankrig! Kampen starter kl. 15.00 (dansk tid).

Vi ønsker den febrilske fløjraket og OL-værterne held og lykke i aftenens kamp, og glæder os til at nyde godt af hans kvaliteter, når han vender hjem til KIF Kolding København.