Arkiv

Snæver sejr over Otterup HK

I går var KIF Kolding København på besøg i den intime Otterup hal, hvor den stod på sæsonens anden træningskamp. Modsat den første træningskamp mod finske Team Cocks, hvor der var fart og flotte detaljer trods et ikke fuldtalligt KIF Kolding København hold, var kampen i går ikke i top.

1. divisionsholdet Otterup HK spillede derud af og pressede KIF Kolding København med hurtig midte i perioder, der hjalp fynboerne meget. Så meget at de i var foran med et enkelt eller to mål i første halvleg.

Der var mange små fejl og flere brændte chance både frit indover og på straffekast fra begge holde. Men trods det hev KIF Kolding København mandskabet en sejr hjem til resultatet 24-27.

I målet stod Cleverly og Hvidt en fin kamp og nappede mange frie Otterup chancer. Hvidt kom endda på måltavlen, da han så et frit Otterup mål.

Alt i alt var det ikke nogen køn kamp men en kamp, hvor nye og gamle KIF Kolding København spillere fik tid skulder ved skulder og blev spillet endnu mere sammen. Ortega fik også testet 5:1 formationen ud med både Augustinussen og Landin i spidsen og modsat testet 7:6 angreb.

I aften er det så tid til kampen imod SG Flensburg-Handewitt, der begynder kl.19.00.

Program for i aften:

kl.17 – Dørene åbner

kl. 17.15 – Kom og oplev de kommende stjerner, når KIF´s U14 spiller opvarmningskamp mod SG Flensburg-Handewitt´s U14 eller kig forbi Multisalen og lær´alt om nye regler. Vores frivillige Tænketank Vest gruppe har arrangeret et lille oplæg med Jørn Møller fra DHF og ligadommerparret Jesper Madsen og Henrik Mortensen.

kl.19.00 – KIF Kolding København vs. SG Flensburg-Handewitt

Vi glæder os til at se jer til en brag af en topkamp