Arkiv

KIF og HCM delte point

Vi har endnu engang samlet hele kampen fra igår mod HC Midtjylland med facts og udtalelse fra Man Of The Match. Denne gang blev det Marcus Cleverly, der stod en rigtig flot kamp og havde en redningsprocent på 55% og en MEP på 3,73 .

Efter kampen fangede vi en lidt skuffet Cleverly, der trods en ærgerlig afslutning i kampens sidste minutter måtte trøste sig med 1 point på kontoen.

- HCM har et rigtig godt hold, så kampen var et skridt for os i den rigtige retning, men selvfølgelig havde vi klart set, at vi havde indløst 2 point i aften efter at have ført hele kampen. Jeg tror bestemt, at kampen var en underholdende kamp for fans og seerne. Nu ser vi fremad mod næste kamp mod Mors-Thy på torsdag, som bliver en svær kamp.

Læs mere om hvad Marcus havde at fortælle om kampen igår nedenfor i vores GameRecap.

Næste hjemmekamp er i TREFOR Arena Brøndby - Køb din billet HER