Arkiv

TREFOR ARENA Brøndby bliver til EWII ARENA Brøndby


Siden 2012 har KIF Kolding Københavns håndboldpublikum indløst billet til TREFOR Arena Brøndby, når KIF mandskabet løb på banen i herrehåndboldligaen. Det er dog slut fra den 22. oktober, hvor den ene af KIF Kolding Københavns hjemmebaner skifter navn til EWII ARENA Brøndby.

Adressen er fortsat den samme, men navnet på facaden er et andet, når tusindvis af rød-hvide harlequinternede håndboldfans fremover skal opleve håndbold i landets bedste række. Ændringen kommer efter at den nuværende arenasponsor, TREFOR, har skiftet navn til EWII, og markerer samtidig fortsættelsen på et snart syv år langt samarbejde mellem KIF Kolding København og arenasponsoren.

EWII udtales som det danske ’evig’, og signalerer, at det er noget, der varer ved, noget der holder og skaber langsigtet værdi – for miljøet, for udvikling og for en bæredygtig fremtid.

Sådan kommer logoet for EWII ARENA Brøndby til at se ud:

Nyt navn – Samme selskab

Navneændringen er et ønske fra energikoncernen om at forstærke de kommercielle aktiviteter, og tilgodeser samtidig det kommende krav fra myndighederne om navngivning af selskaber i energisektoren, hvor der ikke må være sammenfald. Således er EWII på forkant med udviklingen i branchen.

Administrerende direktør hos EWII, Knud Steen Larsen, glæder sig over både navneskifte og arenasponsorat, der fejres med et event i forbindelse med KIF Kolding Københavns hjemmekamp mod Århus Håndbold den 22. oktober.

- Med EWII ARENA i Brøndby har vi en stærk platform for at brede vores nye navn ud i Hovedstadsområdet, og det vil ligeledes være netværket omkring KIF Kolding København, der skal være med til at profilere navnet EWII, forklarer han.

Hos KIF Kolding København ser man også positivt på det nye hjemmebanenavn.

- Som det mest vindende herrehåndboldhold igennem de sidste 3 årtier går navnet EWII ARENA godt i spænd med vores brand KIF Kolding København, vores historie, værdier og visioner. Vi ser frem til at fejre navneskiftet og indvie EWII ARENA sammen med vores fans og partnere d. 22 oktober. Fortæller Adm. direktør, Jens Boesen.

Officiel indvielse mod Århus Håndbold

TREFOR Arena Brøndby bliver officielt til EWII Arena Brøndby den 22. oktober, hvor KIF mandskabet møder Århus Håndbold selvfølgelig i Brøndby. Inden kampen vil der være indvielse af den nye hjemmebane, hvor KIF Kolding København og EWII inviterer alle håndboldglade KIF fans til håndboldfest i arenaen, der til anledningen være pakket ind i EWIIs farver og logo.