Arkiv

EHF Cup lodtrækning - Hvem bliver den næste modstander mon?


KIF Kolding København har fået en rigtig god start efter første kvalifikationskamp mod Talent Plzen. Drengene er nu et skridt videre og i dag kl.11 trækkes der lod om, hvem vi skal møde i næste kamp inden gruppespillet.

Nedenfor kan du se hvem der er i de to puljer. KIF mandskabet er i POT(pulje) 2 og skal møde et hold fra den anden pulje. Måske skal KIF Kolding København ikke så langt væk, da der er mulighed for at trække GOG eller HC Midtjylland.

POT 1 Bregenz Handball (AUT) GOG (DEN) HC Midtjylland (DEN) Abanca Ademar Leon (ESP) Fraikin BM Granollers (ESP) Helvetia Anaitasuna (ESP) Cocks (FIN) Saint-Raphael Var Handball (FRA) Frisch Auf Göppingen (GER) MT Melsungen (GER) SC Magdeburg (GER) Grundfos Tatabanya KC (HUN) Maccabi CASTRO Tel Aviv (ISR) KS Azoty-Pulawy (POL) RD Riko Ribnica (SLO) Rk Gorenje Velenje (SLO)

POT 2 SKA Minsk (BLR) HC Zamet (CRO) RK Nexe (CRO) KIF Kolding Kobenhavn (DEN) Füchse Berlin (GER) Csurgói KK (HUN) Maccabi Srugo Rishon Lezion (ISR) Górnik Zabrze (POL) Futebol Clube do Porto (POR) SL Benfica (POR) SCM Politehnica Timisoara (ROU) Dinamo Astrakhan (RUS) St. Petersburg HC (RUS) Pfadi Winterthur (SUI) Alingsas HK (SWE) ZTR Zaporozhye (UKR)

Hvem KIF Kolding København møder bliver som sagt præsenteret i dag kl.11 via lodtrækning.

Hvis du har lyst til at følge hele lodtrækningen skal du blot tune ind på youtube via dette link: https://www.youtube.com/user/ehfTV