October 19, 2016

Divisionsforeningen har kåret Månedens Spiller (september). Det blev vores russiske venstrehåndede back, Igropulo. Igropulo har fået en rigtig flot start på sæsonen og placerer sig lige nu som nr. 2 på topscorerlisten med 40 scoringer ud af 63 forsøg (64%) og med en ME...

Please reload

Igropulo månedens spiller

Divisionsforeningen har kåret Månedens Spiller (september). Det blev vores russiske venstrehåndede back, Igropulo. Igropulo har fået en rigtig flot start på sæsonen og placerer sig lige nu som nr. 2 på topscorerlisten med 40 scoringer ud af 63 forsøg (64%) og med en MEP på 23,89. Når det kommer til straffekast er han pt sikkerheden selv, da han har nettet 11/11.

 

Godt arbejdet Igropulo!

 

 

   

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle