Arkiv

García om Ademar León

Turen går sydpå efter EHF Cup lodtrækningen forleden, hvor KIF Kolding København skal møde Ademar León. Spilledato og tidspunkt er endnu ikke fastlagt, men den første kamp skal afvikles i weekenden d.19-20 nov. og næste returkampen i weekenden efter. KIF starter på udebane.

Hvad ved vi egentligt om vores spanske modstandere udover at de blev nr.3 sidste år i den spanske liga og at KIF tilbage i 2009 blev slået ud af EHF Cup´en med et enkelt mål?

Vores nye spanske venstre back, Antonio García har en fortid i klubben og kan fortælle meget mere om klubben nedenfor.

García ser frem til at spille mod Ademar León og fortæller følgende om holdet og klubben.

- Det bliver en meget speciel kamp for mig, fordi jeg boede i byen og har mange fantastiske minder med holdet og klubben derfra. De har en rigtig, rigtig stærk hjemmebane og atmosfæren i hallen er helt utrolig - måske én af de stærkeste hjemmebaner i Europa. Hele byen støtter op omkring holdet og det skaber et meget stærkt sammenhold og energi både på og udenfor banen.

García fortsætter:

- De har et godt mix mellem erfarne og unge spillere ligesom os. De har mange internationale spiller på holdkortet såsom deres argentinske playmaker, Simonet og argentinske stregspiller Carou. Deres vigtigste profiler er playmaker Simonet, Juan García på venstre fløjen og deres serbiske målmand Cupara.

García runder af:

- Det bliver et glædeligt gensyn for mig, at skulle spille mod Ademar. Vi er oppe imod et stærkt hold - især på udebane. Kampen bliver løftet et niveau op end sidste kvalifikationskamp mod Talent Plzen - det er jeg sikker på. Ademar bliver en udfordrende opgave, da de matcher os godt. Med vores stærke hjemmebane og fans i ryggen, er jeg sikker på, at vi vinder, men det bliver intense 60 minutters fight ude og hjemme - det er der garanti for.