Arkiv

Unødvendig spænding i Ribe Esbjerg

Det blev til lidt af en unødvendig gyser, på udebane mod Ribe Esbjerg HH i går aftes.

Holdet kommer rigtig godt fra start i kampen, står fantastisk i forsvaret og spiller flot angrebsspil, vi går derfor også til halvleg med stillingen 8-16, de første 10 min. af 2. halvleg ser det ligeledes rigtig godt ud, og vi udbygge vores føring til 10-20. Men men men... Derfra er det som om ingenting vil lykkedes, vi brænder på alt, Tino trækker et direkte rødt kort, og Ribe Esbjerg kommer alt for nemt til scoringer. Med 5. min tilbage af kampen har Ribe Esbjerg indhentet vores 10 måls, forspring og stillingen er 20-21. Heldigvis lukker vi herfra af i forsvaret og har nogle fremragende redninger i målet. Som gør at vi kan sikre os en sejr på 21-22 og de meget vigtige 2. point til kontoen.

Vi vælge at hæfte os ved de positive 40 min. og præstationen rent defensivt, holdet lukker igen under 24 mål ind. Den stærke præstation bliver afspejlet af kampens Man of the Match, som blev generalen bag forsvars-muren, Kasper Hvidt, der havde flere afgørende redninger.

Kampen bød også på et rødt kort til KONSTANTIN IGROPULO, men i kan være ganske rolige, da "tino" ikke har fået karantæne, og derfor er klar til ærkerivalerne fra GOG Håndbold på lørdag.