Arkiv

Et godt forsvar var ikke nok til at knække GOG!

Lørdag d. 12/11 kl. 16.10 var der lagt i ovnen til en af de helt store kampe da ærkerivalerne fra GOG Håndbold var på besøg i Sydbank Arena Kolding. I KIF Kolding København forsvaret manglede den ellers normale styrmand Lars Jørgensen som desværre har brækket en finger og måtte se med fra sidelinjen. Det var derfor en ny konstellation med Bjørnshauge og Stenmalm som skulle få forsvaret til at hænge sammen.

Det skulle dog vise sig at det ikke var forsvaret som var udfordringen i dette opgør.

Der skulle gå næsten 4. min før GOG kunne score kampens første mål, herfra bølgede 1. halvleg lidt frem og tilbage, præget af et langsomt angrebsspil uden flow fra vores side, få mål og med en GOG kontramaskine der kørte som smurt. Vi går derfor til halvleg med stillingen 7-10.

Vi kommer rigtig fint ud til 2. halvleg, for scoret et par gode mål fra vores fløje og med en kombination af fint forsvarsspil og redninger i målet fra Kasper Hvidt kæmper vi os tilbage til stillingen 15-15. Vi for desværre ikke fat og GOG udnytter vores alt for mange tekniske fejl og måltavlen viser pludselig 15-20 med kun 4 min. tilbage af kampen. Vi reducere i de døende min. men ikke nok til at undgå nederlaget - Kampen ender 18-20 og vi må tilbage på træningsbanen. Vi må dog hæfte os ved at forsvaret fungere på trods af en skadet Lars Jørgensen, og at vi formår at holde GOG nede på kun 20 scoringer.

Vores to fløjspillere deler topscoretitlen med 4 mål fra dem begge. Dagens Man of the Match: Magnus Landin.

Nu ser vi fremad mod den afgørende EHF Kval kamp på udebane i Spanien mod Ademar Leon lørdag d. 19 nov. Be a part of it...!