Arkiv

Garcia – Gensyn med gamle venner!

Når KIF Kolding København i aften møder Ademar Leon i EHF Cuppen, bliver det især et kærkomment gensyn og en speciel oplevelse for KIF’s spanske darling, Antonio Garcia, der tidligere har tilbragt et år i den spanske klub fra 2011-2012. Han har gjort klart for de andre, hvad de skal forvente:

”Vi vil opleve et meget modigt håndboldhold med en masse god energi. De har Spaniens mest entusiastiske og intense fans, hvilket også gør det til et svært sted at spille i Europa. De europæiske kampe er de vigtigste i deres kampprogram, så de vil uden tvivl være forberedte til fingerspidserne og meget sultne. Jeg regner med, at hallen vil være fyldt når vi møder dem lørdag aften – og det betyder 6.000 skrigende tilskuere! De giver et ekstra skub sammenlignet med andre fans og supportere i Spanien, de hepper på Ademar Leon gennem HELE kampen, og på hjemmebane betyder det, at deres hold ofte præsterer 2-3 niveauer højere end normalt. Vi snakker helt klart om et fan-miljø på højde med, hvad vi ser i Balkan-landene.”

Men også på den mere personlige front, bliver det et stort møde for Garcia, der tydeligt husker sin tid i Ademar Leon og glæder sig til, at besøge klubben i weekenden:

”Sæsonen jeg spillede i Ademar Leon var for mig det år i min karriere hvor jeg udviklede mig allermest og et af de år jeg virkelig har nydt at spille håndbold, fordi jeg spillede på et højt niveau. Vi kæmpede mod de bedste og spillede med i toppen, og så var det rigtig specielt for mig, fordi jeg var meget vellidt blandt deres fans. De heppede altid utrolig meget på mig, og nu hvor jeg skal tilbage og spille der med KIF Kolding København har jeg også fået masser af beskeder fra gamle venner og fans, der glæder sig til, at se mig og ønsker mig held og lykke!”