Arkiv

3-Måls sejr i Spanien!

KIF Kolding København vandt en fremragende 3-måls sejr i Spanien lørdag aften, et virkelig fint udgangspunkt forud for returkampen lørdag d. 26 november kl. 16.00 i Ewii Arena Brøndby.

Holdet har spillet nogle tvivlsomme kampe i den første del af denne sæson men lørdag aften viste holdet hvilket niveau, de også kan spille på.

Ademar Leon der fornyligt spillede lige op med mægtige Barcelona, var på papiret en rigtig rigtig svær modstander at skulle op imod, og med en Lars Jørgensen ude med en brækket finger og med Morten Bjørnshauge som var udfordret af sygdom, kunne man frygte at det var et meget svækket KIF-forsvaret der gik ind til denne altafgørende kvalifikations kamp. Den frygt kunne dog ikke spores hos spillerne, som fra første fløjt var 100% klar!

Bjørnshauge og Philip Stenmalm spillede en fremragende kamp i det centrale forsvar, fik god opbakning fra sidemændene, og så havde Kasper Hvidt taget både arme og ben med til aftens kamp.

Antonio Garcia var tilbage i hjemlandet og på sin gamle hjemmebane, og har var fra start med til at gøre det onde ved hjemmeholdet, da han bankede 2. fremragende bolde i målet. Antonio Garcia kunne juble op mod tribunerne, hvor hans familie og hans lille søn sad og heppede på ham.

KIF Kolding København var rigtig god til at finde hullerne i Ademar-forsvaret, de spillede disciplineret, og modsat tidligere kampe var der meget få tekniske fejl og en rigtig flot scoringssikkerhed.

Kampen blev spillet i en rigtig lækker håndbold kulisse i Palacio Municipal foran et yderst entusiastisk hjemmepublikum som gjorde alt for at hjælpe hjemmeholdet på vej.

KIF Kolding København spillede uden tvivl de bedste 60 minutters håndbold i denne sæson, og den taktiske udførelse var ligeledes helt på plads fra trænerteamet.

Vores Russike Bjørn Konstantin Igropulo

blev med 10 scoringer holdets topscorer og var også manden med din sikre hånd på straffekastene.