Arkiv

2. Point på kontoen, trods hård modstand fra oprykkerholdet.


Det er først efter 60 min. man skal være foran i en håndbold kamp. Det virkede som om at det var denne formel KIF Kolding København holdet i dag spillede ud fra.

Oprykker holdet fra Randers bragte sig fra kampens start foran med både 2 og 3 mål, og vi skulle hen til det. 48 min. før KIF Kolding København kunne bringe sig foran for første gang i opgøret.

Carlos Ortega startede kampen med en startopstilling noget anderledes end hvad vi hidtil har set. Både Landin, Mendegia og Hvidt på bænken fra start, og alle havde en forhåbning om at denne kamp skulle give plads til nogle af de unge spillere, men det skulle allerede efter 8-9 min vise sig, at Randers havde tænkt sig det anderledes.

Der blev lavet en lang række tekniske fejl, og kiksede indspil til stregen, og når bolden fik lov at gøre arbejdet og der blev skabt gode chancer så var det Randers Keeperen eller træværket som vandt duellen. Randers HH som i den anden ende var super effektive og scorede på både vip, en hammer af et underhåndsskud og spidse vinkler fra fløjen.

Antonio Garcia var 1. halvlegs lyspunkt, han var indblandet i 7 af de 8 første mål fra KIF Kolding København, med fem mål og to assists. - Men vi måtte gå til halvleg med stillingen 15-17.

Fra 2. halvlegs start kunne man finde Landin og Hvidt på deres vante pladser på banen - De har begge en stor del af æren for at KIF Kolding København kommer tilbage i kampen. Landin sætter bolden i kassen på et par vigtige tidspunkter, samtidig med at han bidrog til at KIF Kolding København forsvaret i 2. halvleg så langt mere stabilt ud. Kasper Hvidt begyndte ligeledes at stemple ind og havde en række vigtige redninger, på både straffekast og 100% chancer.

Det virkede generelt som om at hele holdet løftede sig i 2. halvleg, hvor langt flere ting lykkedes i både forsvar og angreb. - Derfor kan Landin også sætte den sidste scoring i kassen til resultatet 30-26, i en kamp hvor vi måtte ud på et par omveje for at få de 2. point i hus.

Tusind tak til de 2500 tilskuere som besøgte Sydbank Arena Kolding denne aften. Nu ser vi frem mod næste hjemmekamp som er den altafgørende EHF Cup kvalifikationskamp mod spanske Ademar Leon. Vi har en 3-Målssejr i bagagen inden retur opgøret som spilles på lørdag d. 26/11 kl. 16.00 i Ewii Arena Brøndby. Du kan stadig nå at købe din billet til kampen her på kif.dk