Arkiv

KIF Kolding København videre til EHF Cup gruppespillet!

KIF Kolding København kvalificerede sig her til aften til EHF Cup gruppespillet 2016/17. Med det samlede resultat 51-52.

Det blev som ventet et helt tæt opgør, mellem KIF Kolding København som indtil nu i denne sæson har været svigende i ders spil og Ademar Leon, som for kun 14 dage siden var tæt på at ødelægge mægtige Barcelonas sejrstime.

Det skulle vise sig at 3-måls sejren fra den første kamp i Spanien skulle blive altafgørende for KIF Kolding Københavns videre færd i EHF Cuppen.

De to kampe lignede hinanden rigtig meget, da holdene fulgtes ad gennem hele kampen. KIF Kolding København var i perioder i teten med 2. mål, men mange udvisninger, fejlafleveringer og brændte chancer bragte udeholdet tilbage i opgøret.

Med 2. min tilbage af kampen og en stilling på 25-25, troede alle at kampen var afgjort og bolden på KIF Kolding København hænder. Men udeholdets kvaliteter og uheldige omstændigheder skabte lynhurtigt Leon tilbage i kampen, og med 40 sek. tilbage af kampen, var udeholdet nu foran 27-25 og en scoring fra at vinde det samlede opgør.

Endnu et boldtab fra KIF Kolding København gav en sidste desperat mulighed til de spanske gæster, men heldigvis blev det ikke til mere end et frikast efter slutfløjt som blev sendt i danskernes parader, og jublen kunne bryde ud blandt de mange feststemte tilskuere, som endnu engang skabte en fantastisk ramme og håndboldoplevelse i Ewii Arena Brøndby.

Lars Jørgensen så med fra sidelinjen, og sagde følgende efter kampen:

"Der hersker ingen tvivl om at denne lodtrækning var en af de sværeste man kunne få. Vi er derfor stolte over at have klaret denne store opgave og nu glæder vi os meget til endnu flere fede Europæiske oplevelser til foråret"