Arkiv

Spændende EHF Cup Kampe i vente!

Tyske Magdeburg, ungarske Tatabanya og israelske Maccabi Tel Aviv bliver de 3. modstanderhold som KIF Kolding København skal møde i EHF Cuppens gruppespil.

Der blev torsdag middag trukket lod til EHF Cup Gruppespillet som starter i Feb. 2017. Det blev en blandet gruppe, hvor de forsvarende tyske Pokalvindere fra Magdeburg på papiret bliver den hårdeste modstander, Magdeburg har flere danskere i truppen. Mads Christiansen, Jacob Bagersted, Michael Damgaard og målmand Jannick Green er at finde på holdkortet hos tyskerne.

De 2. øvrige hold i puljen er med mindre genkendelighed.

Ungarske Tatabanya ligger pt. nr. 3. i den Ungarnske liga efter de 2. storhold Pick Szeged og Telekom Weszprém. De Israelske hold Maccabi Tel Aviv deltager for første gang i det Europæiske gruppespil og bliver en interessant modstander, men også et hold som vi på papiret skal vinde over.

Hold øje med hjemmesiden og facebook de kommende dage hvor både kamptidspunkt og spillested bliver offentlig gjort. BE A PART OF IT.