Arkiv

Dagens kamp: KIF Kolding København vs. Aalborg Håndbold

KIF Kolding København har vundet fire af de seneste syv kampe – inklusive en pokal-kvartfinale og en af de to kampe i EHF Cup mod spanske Ademar Leon. Alligevel må man overordnet set konstatere, at KIF Kolding København fortsat er på jagt efter den spille- og resultatmæssige stabilitet, som kan gøre holdet til det tophold alle omkring holdet, diverse eksperter og fans forventer.

I den sammenhæng er det én af sæsonens store udfordringer, der venter, når ligaens tophold, Aalborg Håndbold i eftermiddag møder op i EWII Arena Brøndby.

Med base i et meget stærkt forsvar har nordjyderne i denne sæson nået det stabile niveau, som det er at vinde ni ud af de første 11 kampe. Kampe, som i langt de fleste tilfælde er vundet i kraft af, at nordjyderne ikke har tilladt modstanderne at score mere end 20-22 mål i gennemsnit. Undtagelsen herfra var den seneste ligakamp i sidste weekend, hvor Skjern for alvor fik skudt hul i den nordjyske forsvarsbastion, da Aalborg tabte med 31-28 på udebane i Skjern.

For KIF Kolding København bliver udfordringen lørdag eftermiddag at holde Aalborgs helt store angrebsprofil, norske Sander Sagosen nede på et acceptabelt antal mål. Men med sig i bagkæden har Sagosen særdeles kompetente holdkammerater i højre back, Martin Larsen, veteranen Arnor Atlason og det unge stortalent Tobias Ellebæk. Og i spillere som Simon Hald og René Antonsen har nordjyderne både et par forsvarskapaciteter og stregspillere af høj klasse.

Hos nordjyderne byder vi naturligvis i dag særlig velkommen til holdets træner, islandske Aron Kristjansson, som i sine 1 ½ år i spidsen for KIF Kolding København havde stor succes og bidrog til de tre titler KIF Kolding København vandt i den periode.

Men når det er sagt og skrevet håber vi naturligvis på, at KIF Kolding Københavns mange profiler i eftermiddag får spillet til at svinge på det allerhøjeste niveau holdet kan – og som de viste i udekampen mod Ademar Leon.

Kampen mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold fløjtes i gang klokken 16.10. Du kan stadig nå at købe din billet lige her

Du kan også følge kampen på vores live update på Facebook eller direkte på TV2

BE A PART OF IT

" KIF Kolding København vs. Aalborg Håndbold d. 8. maj 2016"

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding