Arkiv

Kun 2. sek. fra en forløsning i Ewii Arena Brøndby


Det var så tæt på, men alligevel så langt fra i dagens kamp mod Aalborg Håndbold.

Det blev lige præcis den intense og spændende håndboldkamp som vi allesammen havde håbet og troet på. Desværre faldt den ikke ud til KIF Kolding Københavns fordel idag, og lige ved og næsten er desværre ikke nok i håndbold.

Det var tydeligt at det var to hold der var opsat på sejr idag, og man skulle næsten tro at de havde skruet op for kvaliteten fordi kampen blev vist på landsdækkende TV. Begge hold viste håndbold fra den bedste skuffe og brillierede med både skruebolde, vip og bagomryggen aflevereringer.

Det var Aalborg der kom bedst fra start og var foran både 4-2 og 6-3 inden KIF Kolding København fik gang i spillet og derfra fulgtes to hold hele vejen til slutfløjtet. De sidste min. blev yderst nervepirrende og med 20 sek. tilbage med stillingen 30-29 tager Carlos Timeout - Med 10 sek. tilbage score Konstantin til 30-30 og alle tror at vi kan tage 1. point med fra kampen, men på en hurtig midte ender bolden hos Aalborgs Buster Juel som kun 2. sek. fra slutfløjt kunne sætte den afgørende bold i nettet, til resultatet 30-31

Hele holdet bidrog til den rigtig flotte præstation mod 888 Herreligaens førerhold, Fabio Chuiffa gik forrest med scoringer, og tog både topscoreværdigheden med sine 10 scoringer og blev kåret til dagens Man Of The Match.

Det er en hård nød at knække, men vi skal oven på igen for inden længe venter endnu en kamp om vigtige point i 888 herreligaen.

Be a part of it!