Arkiv

Dagens Kamp: SønderjyskE Herre vs. KIF Kolding København

Dagens kamp er mellem to hold som begge led en hård skæbne i deres sidste liga kamp. KIF Kolding København som i sidste sekund må se de 2. point ryge til Aalborg og SønderjyskE som måtte kører hjem fra Randers med et 10-måls nederlag i bagagen.

Der er blevet talt med store bogstaver efter weekendens nederlag til Aalborg Håndbold, og der er ingen tvivl om at alt fokus siden da, har været på at sikre 2. point i dagens kamp. Holdet skal forsøge at bringe nogle af de rigtig flotte takter med fra kampene mod Ademar Leon og de momenter af fremragende håndbold vi så i kampen mod Aalborg, og ikke mindst mindske de tekniske fejl som spillet har været præget af.

Der er lagt op til et spændene opgør, om muligt mere spændende end nogensinde før, fordi kun 1 point skille de to hold i tabellen, og kampen om en plads i slutspillet kræver point på kontoen. En ting er sikkert det vil det være en fyldt "Skansen" som venter KIF Kolding København holdet i SønderjyskE i aften, og ikke mindst et SønderjyskE hold som er topmotiveret for at revancherer efter deres fatale nederlag til oprykkerne fra Randers.

BE A PART OF IT

"KIF Kolding København vs. SønderjyskE 30.09.15"