Arkiv

En kamp til glemmebogen!


Det er på mange måder en kamp, der hurtigst muligt skal i glemmebogen. KIF Kolding København som viste tænder rent angrebsmæssigt i kampen mod Aalborg d. 3 december, var på forhånd de helt store favoritter til at tage de to point med hjem fra det sydlige Jylland, men som så mange gange tidligere i sæsonen, måtte KIF-stjernerne gå hjem med bøjede hoveder. Kampen startede ellers fornuftigt, og i et højt tempo, men afbrændere og tekniske fejl i begge ender af banen betød, at ingen af holdende kunne trække fra. Efter 17 minutter lignede det, at KIF Kolding København strammede sig an, da først Magnus Landin udlignede, og kort tid efter bragte Stenmalm KIF foran for første gang i kampen, til stillingen 7-8. Der blev dog ikke fulgt op på de fine takter, og SønderJyskE hang fast. Kampen vil nok mest blive husket på grund af de mange tekniske fejl, og desværre for os, stod KIF Kolding København for de fleste af disse. Med tre sekunder tilbage af første halvleg kunne SønderjyskE bringe sig foran med 13-12, hvilket naturligvis var stillingen til pausen.

Efter Pausen hang KIF Kolding København stadig fast på SønderjyskE, men da der var spillet 40 minutter, og stillingen var 18-18 gik alt galt. SønderjyskEs målmand lukkede ned, og da vi ikke formåede at holde dem fra fadet, så lykkedes det SønderJyskE at trække afgørende fra. KIF Kolding København fik herefter aldrig gang i spillet igen, og nederlaget var aldrig tæt på at blive afværget set over de sidste 20 minutter af kampen.

Magnus Landin blev topscorer fra KIF Kolding København med 6 mål.