Arkiv

Dagens Kamp: Skanderborg vs. KIF Kolding København

Der er lagt op til en hamrende vigtig duel, når KIF Kolding København gæster Skanderborg håndbold. Begge hold ligger uden for top 8, og kæmper en desperat kamp for at komme i slutspillet, men der er kun 4 point der adskiller nummer 8 fra nummer 12. Netop ottende pladsen er adgangsgivende til slutspillet i 888Ligaen, og her har KIF Kolding København i skrivende stund 1 point op til, dermed kan en sejr betyde, at KIF Kolding København spiller sig ind i varmen til slutspillet. Skanderborg var også modstanderen i den aller første runde af dette års 888Liga. Her var der tale om et ekstremt tæt opgør, hvor KIF Kolding København kom vaklende fra start, men sluttede af med en sejr på 35-30. Der er derfor ingen tvivl om, at dette kan gå hen og blive en rigtig spændende kamp, men KIF Kolding København må påtage sig favoritværdigheden til trods for det vaklende spil i sidste runde. Opgøret byder blandt andet også på et glædeligt gensyn med en gammel KIF Kolding København-spiller, Kasper Irming, der slår sine folder hos Skanderborg Håndbold nu.

Netop Kasper Irming er udset til at spille en nøglerolle i kampen. Irming kommer med massere af selvtillid, og med en status som topscorer i ligaen, så Irming vil gøre alt for

At vise, at det var en fejl at lade ham smutte før sæsonen. Kampen spilles kl. 15.00 i Fælleden Skanderborg.

"14.09.16 KIF Kolding København vs. Skanderborg Håndbold 35-30"