Arkiv

Dagens kamp: KIF Kolding København vs. BSV.

Ser man tilbage på de første 14 kampe i 888-Ligaen må man konstatere, at KIF Kolding København med en aktuel ottendeplads og blot 13 point i de 14 første kampe langt fra har levet op til både egne og omgivelsernes forventninger. Og selvom der med 12 spillerunder tilbage i ligaen er tid til at indhente det forsømte må man nøgternt konstatere, at KIF Kolding København har akut brug for point for at forblive blandt de otte hold, som kommer med i DM-slutspillet.

I den sammenhæng er det én af sæsonens store udfordringer, der venter, når de regerende danske mestre, BSV i aften gæster EWII Arena i Brøndby.

Mens KIF Kolding København i denne sæson har været på både spille- og resultatmæssig slingrekurs har BSV trods et hårdt program i Champions League vist ganske stor stabilitet i ligaen, hvor holdet har vundet 11 af sæsonens 14 første kampe. Det har holdet gjort med ét af de stærkeste forsvar i ligaen, samtidig med at BSV med profiler som Sebastian Skube, Nikolaj Markussen og Allan Damgaard i spidsen også har vist masser af power i angrebet.

Set med KIF-øjne er det bekymrende, at KIF Kolding København i denne sæson – helt usædvanligt – kun er lykkedes at vinde over ét af holdene, som lige nu er i top otte i ligaen – nemlig Ribe-Esbjerg. For halvanden uge siden var KIF Kolding København tæt på i EWII Arena Brøndby mod Aalborg, men det endte som bekendt med et knebent 30-31 nederlag. Men vi tror på at drengene kan give BSV kamp til stregen – og gerne mere end det.

Vi glæder os til endnu et brag af en håndboldkamp i Ewii Arena Brøndby.

"KIF Kolding København vs. BSV - 22.05.16"