Arkiv

2. point og drama for alle pengene!

Endelig... 2. point på hjemmebane i Ewii Arena Brøndby, mod de forsvarende danske mestre og 888 herreligaens nr. to BSV. Der var fra start lagt op til noget af en herrefight mellem KIF Kolding København og BSV.

Som allerede fra kampens start par præg af mange hårde tacklinger og fight for alle bolde.

Det var BSV anført af keeper Sebastian Frandsen der startede bedst, med store redninger og en Nikolaj Marcussen der hamrede bolde i kassen.

Men KIF Kolding København drengene lod sig ikke gå ned og med vilje og fight fik de skudt hul på Sebastian Frandsen og specielt Bo Spellerberg havde fundet det gode spil som vi ved han besidder, frem til dagens kamp. Han var en af hovedrollerne i 1. halvleg som KIF Kolding København vandt 14-13. I forsvaret knoklede Bjørnshauge og Stenmalm for at holde den store Marcussen fra faddet, og ikke mindst for at holde styr på den lynhurtige Sebastian Skube, en opgave som de i jo længere kamp skred frem fik bedre og bedre styr på.

Det var den rigtig flotte 2. halvleg som banede vejen for den samlede sejr over BSV. Kasper Hvidt tager fra i målet, angrebsspillet flød fornuftigt og der blev scoret på de chancerne. Derudover var både Jens Svane, Sebastian Augustinussen og Nicolas Kristiansen på banen i længere perioder af kampen, og gør alle tre en rigtig flot figur og bidrager til den flotte sejr.

Det skulle dog ikke være fryd og gammen det hele - For med 10 sek. tilbage af kampen og med et forspring på 4. mål vælger Carlos Ortega at smide det grønne timeoutkort. Dette var BSV lejren i det røde felt da de tolker det som en kæmpe provokation. Ortega derimod begrunde det med fokus på de indbyrdes opgør hvor BSV sidst vandt med netop 4 mål over KIF Kolding København og det ekstra mål derfor kunne blive altafgørende op mod slutspillet. Her slutter dramaet slet ikke, i de døende sekunder bliver Niko Mendegia tacklet i gulvet og KIF Kolding København lejren mener det er alt for voldsomt, og der er endnu engang en mindre infight mellem flere af spillerne - Dommerne taksere det dog kun til et frikast her slutter de 2x30 min. med en sejr på 28-24 til KIF Kolding København.

Efter kampen vil Carlos Ortega ville gerne sige tak for kampen til BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen, men det var den tidligere KIF-chef ikke indstillet på. Det provokerede Ortega så meget, at han skubbede BSV træneren hårdt på skulderen. Dommerne så det ikke, men dommerbordet var opmærksom på situationen og det resulterede i et rødt kort til Ortega. - Det giver dog ingen karantæne.

Kampens Målscorere:

Spellerberg 7, Igropulo 6(1), Chiuffa 4, Mendegia 4, Stenmalm 3, Landin 1, Bjørnshauge 1, Augustinussen 1, Kristiansen 1.

Dagens Man of the Match blev Konstantin Igropulo.

"Carlos Ortega"