Arkiv

Dagens kamp: HC Midtjylland vs. KIF Kolding København.

Dagens opgør er mellem 888ligaens nr. 4 HC Midtjylland og nr. 7 KIF Kolding København. Det er kun 5 point der skiller de hold ad, og det er med garanti to mandskaber som vil gøre alt for at kunne sætte de 2. ekstra point ind på kontoen inden jule og landsholdspausen. Sidst de to hold mødte hinanden i Sydbank arena Kolding d. 26/9 måtte de dele pointene efter slutresultatet 27-27. Hjemmeholdet HC Midtjylland har spillet en rigtig flot 1. halvdel af sæsonen og placerer sig som nævnt som nr. 4 efter 15 spillerunder.

De har bl.a. slået BSV og Skjern Håndbold på deres vej, og senest var de på besøg i Randers HH og vandt med 31-18! - Det er altså et hold fuldt med selvtillid og sejrer i bagagen som holdet møder i eftermiddag. HC Midtjylland har flere profiler, men skal man nævne nogle af dem som KIF Kolding København skal have styr på for at vinde er det bl.a. Tim Winkler i HC Midtjylland målet, han står med en imponerende redningsprocent på 37%, og har det med at stå ekstra godt når det spidser til. Derudover skal forsvaret have øje på den hårdtskydende Esben Lie Hansen, som har scoret ikke mindre end 76 mål i de første 15 kampe. Sidst men ikke skal man holde øje med den lynhurtige fløj Jørgen Rasmussen som er en snu forsvarsspiller, der stjæler mange bolde og som løber en skræmmende hurtig kontra.

KIF Kolding København holdet har tanket en god portion selvtillid i de seneste to kampe i ligaen og er begyndt langsomt at klatre op ad i tabellen. De gode takter i både forsvar og angreb skal forsætte og så er et uden tvivl muligt at få de 2. vigtige point med hjem fra Herning.

Husk du kan se kampen Live på TV2 fra kl. 16.10.

"Chiuffa i nærkontakt - KIF Kolding København vs. HC Midtjylland 26.09.16 (27-27)"