Arkiv

Sejr i Herning, med Boesen på bænken!

Lørdag eftermiddag sikrede KIF Kolding København den tredje ligasejr på stribe, da holdet uden en karantæneramt Ortega vandt 27-23 i Herning.

Drengende knoklede i 60 min. og fokus var på håndbold og ikke på karantæner og spillet der kører uden for banen.

Carlos Ortega måtte se med fra tilskuerpladserne mens Lasse Boesen måtte agere vikar på bænken. Carlos fik fredag aften tildelt to spilledages karantæne efter episoden i kampen mod BSV.

Heldigvis kunne Carlos se sit hold forsætte de fine takter fra onsdagens kamp, Lasse fulgte linjen fra i onsdags og fik det meste af truppen i brug i løbet af kampen, og endnu engang bød nogle af de unge spillere et fint indhop.

Holdet var på forhånd forberedt på at HC Midtjyllands kontramaskine ville komme med 100 kilometer i timen og det var også hvad både Dennis Kirkegaard og Jørgen Rasmussen gjorde i de første 30 min. af kampen. De to fløje scorede otte af hjemmeholdets mål inden pausen.

Derudover var der fokus på at holde Esben Lie Hansen fra fadet, og det lykkedes rigtig fint igennem hele kampen hvor den hårdtskydende back kun fik smidt at par bolde i mål fra distancen.

Et andet fokus har været at komme afsted i vores egen 1. og 2. bølge kontra, dette fungerede i perioder også rigtig fint og Stenmalm blev sat i scene som målscore og ikke kun forsvarsklippe i dagens kamp.

De sidste ni min. af 1. halvleg holdt et rigtig godt forsvar og en storspillende Kasper Hvidt HC Midtjylland fra scoringer og det banede vejen til 3. måls føring ved halvlegsfløjtet.

2. Halvleg startede ligeledes rigtig fint og drengene kom foran 11-16. Herfra blev spillet lidt rodet i begge ender, og der kom lidt flere uprovokerede fejl, og HC Midtjylland kom helt op på 20-22.

Der var en lille Uro at spore men heldigvis holdt drengene fast i føringen og kunne lukke kampen med 23-27 og tilføje yderligere 2. point til kontoen.

Nu ser vi alle frem mod den sidste kamp inden jule og landsholdspausen som spilles på fredag d. 23/12 kl. 19.30 i Sydbank Arena mod Mors Thy.