Arkiv

Straffe efter tid, sikrede uafgjort mod Mors-Thy.

Det blev en lige så tæt kamp som forventet mellem de to formstærke mandskaber. Det var dog KIF Kolding København der kunne være glade for det uafgjorte resultat efter kampen.

Det var Bo Spellerberg som sikrede det ene point blev ved at score på straffekast efter de 60 min. var udløbet på hal uret. December måned har derfor flasket sig væsentlig bedre end de forgangne måneder og drengene har skrabet hele 7. point sammen, så de kan gå på jule/landsholdspause på en delt 6 plads med 18 point.

Det lignede ellers i flere omgange at KIF Kolding København for fjerde kamp i trække det længste strå og stå med sejren til sidst.

De to hold fulgtes ad gennem det meste af 2. halvleg, men med ca. 2 min. tilbage mener dommerne at Konstantin Igropulos tackling på Mors-Thys venstre back er mod halsen og de trækker derfor det røde kort, til både Tino´s men også Landin´s store frustration og det koster dermed også ham en 2. min. udvisning. Holdet holder heldigvis Mors-Thy fra at score alt for meget i undertallet og kan gå til pause med stillingen 16-16

De første 20. min af 2. halvleg forløber ligeledes helt lige, og herefter trækker KIF Kolding København fra og med 5. min tilbage har de en føring på 27-25, men det par hurtige scoringer fra Mors-Thy på kontra og nogle upræcise afslutninger på deres keeper står der med 25 sek. tilbage af tiden er KIF Kolding København pludselig bagud 28-29 - Landin for i det døende sekund tilkæmpet sig et straffekast som Bo heldigvis forstår at smide i målet, til slutresultatet 29-29. Niko Mendegia blev kåret til kampens spiller, og var ligeledes topscore med sine 5. scoringer.