Arkiv

Billetsalget er i gang!


Så er billetsalget til årets tre første kampe startet, og her kan vi endda tale om et rigtigt stort opgør! Selveste Magdeburg kommer på besøg i SydBank Arena Kolding d. 11. februar, og udover, at være et stort hold i Tyskland, så huserer Magdeburg intet mindre end 4 danskere i truppen. Der er her tale om de to landsholdspillere Jannick Green og Michael Damgaard, mens den tidligere landsholdsprofil, Mads Christiansen og den tidligere AG København og Aalborg-streg, Jacob Bagersted. Så der er tale om en rigtig god kamp, og der er ingen tvivl om, at KIF Kolding København får kamp til stregen, så vi vil virkelig gerne appelerer til, at i allerede nu sikre jeres billet, så i kan komme i hallen og støtte drengene til at få en god start på EHF-gruppen. Udover kampen imod SC Magdeburg er også kampen imod de forsvarende sølvvindere TTH sat i salg, den kamp spilles d. 15. februar i EWII Arena Brøndby - Vi gør opmærksom på, at kampen er rykket til kl 20.30. Sidst men ikke mindst er kampen imod oprykkerne fra Tønder d.01 marts også kommet i salg, så det er bare med at få købt alle tre billetter med det samme. Køb jeres billetter her: http://goo.gl/hbL24x