Arkiv

Sikker sejr i første test!


Det norske ligahold St. Hallvard var på besøg i Kolding og KFUM hallen i går, hvor KIF Kolding København mødte dem i første træningskamp i år. En kamp der blev vundet af danskerne med 27-16, efter en fænomenal indsats i forsvaret i 2. halvleg.

Det var på forhånd ikke til at sige, hvilken forfatning drengene fra KIF Kolding København var i før kampen i går. Med Landin, Stenmalm, Chiuffa og cheftræner Ortega afsted til VM, var det på forhånd givet, at de unge spillere skulle træde i karakter. Karakter trådte især bomstærke Bjørnshauge i, da han scorede de første fire mål for KIF Kolding København. St. Hallvard gav ikke op, og leverede en fin fight, men de havde deres problemer i forsvaret, og da haluret rundede 30 minutter, kunne KIF Kolding København gå til pause med en føring på 19-12. I anden halveg fik de unge for alvor chancen. En velspillende Jens Svane leverede solidt spil både fra fløj og fra bagkæden, mens unge Augustinussen bidrog med en masse energi og fight, der i den grad smittede af på de andre unge. I målet stod Markus Cleverly hele anden halveg, og i samarbejde med de unge gutter i forsvaret, formåede de at holde nordmændende fra fadet, og det lykkedes kun St. Hallvard at score fire gange i anden halveg, og KIF Kolding København kunne fejre en sejr på 27-16.

Næste test bliver imod IFK Kristianstad, kampen spilles d. 25/01 kl. 19.00 i Lyngbyhallen. Entré 20 kr. for børn og 30 kr. for voksne.