Arkiv

Kampkalenderen er offentliggjort!


Da vi efteråret kvalificerede os til EHF Cuppen skete det i EWII Arena Brøndby, da vi samlet set slog det spanske storhold, Ademar Leon. Det blev mødt med lidt ærgrelse hos vores fans i vest om, at en kamp af den størrelse ikke blev spillet i Kolding. Vi vælger at se den ærgrelse som værende en stor passion fra vores fans, der gerne vil være en del af noget større. Ligeledes vil vi altid forsøge at fordele sol og vind lige, og det er derfor med stor glæde, at vi kan konstatere, at kampen imod det tyske storhold, SC Magdeburg d. 11.02, bliver spillet i SydBank Arena Kolding.

Kampen imod det ungarske hold, Tatabanya, d. 11. marts, bliver spillet på en helt ny hjemmebane, nemlig i Horsens. Valget er faldet på Horsens af ganske simple årsager, der var ikke andre muligheder. Vi vil naturligvis gerne spille både europæisk i øst og vest, men vi har måtte sande, at EWII Arena har været booket ud til anden side, ligesom SydBank Arena Kolding er booket denne dato. Vi har derfor haft flere spillesteder i kikkerten, men både Næstved og Farum var ligeledes booket, mens hallen i Vamdrup ikke kunne blive godkent til europæisk håndbold. Derfor er vi utroligt glade for, at vi har fundet et spillested der kan huse vores fans, og vi ser frem imod at skulle spille i Horsens.

Den tredje og sidste hjemmekamp i gruppespillet bliver spillet d. 1. april i SydBank Arena, og valget er atter faldet på Kolding fordi, at EWII Arena er optaget af andre arrangementer, og derfor faldt det naturligt på hjemmebanen i Kolding. Har du sæsonkort til Kolding, kan det naturligvis også bruges til kampen i Horsens

Vi ser dog med stor glæde frem til dette halve år, og håber at fans, spillere og alle andre omkring klubben forsat vil stå sammen i kampen om håndbold-tronen i Danmark. Også kampen d. 15.03 imod Ribe Esbjerg er blevet flyttet. Kampen skal nu spilles d. 14.03 kl. 19.00 i Farum Arena. Er du indehaver af et sæsonkort til EWII Arena Brøndby, er det naturligvis også gyldigt til denne kamp. Ønsker du at se hele kampkalenderen, så klik her EHF Kampe:

KIF Kolding København vs. SC Magdeburg - SYDBANK Arena d.11/02 kl. 17:45

Maccabi Tel Aviv vs. KIF Kolding København - Tel Aviv d. 18/02 kl. 13:45 Grundfos Tatanbanya vs. KIF Kolding København - AUDI Arena, Györ d. 04/03 kl. 15:00 KIF Kolding København vs. Grundfos Tatanbanya - Forum Horsens d. 11/03 kl. 19:00 SC Magdeburg vs. KIF Kolding København - Magdeburg d. 25/03 kl. 17:00 KIF Kolding København vs. Maccabi Tel Aviv - SYDBANK Arena d. 01/04 kl. 18:45