Arkiv

Uafgjort mod svenske mestre


Der var lagt op til håndboldfest, hos venskabsklubben, Lyngby HK, der arrangerede opvisningskamp mellem KIF Kolding København og IFK Kristianstad, og som de tidligere opgør mellem disse to klubber, var det spændende til det sidste.

Det var et utroligt veloplagt KIF-mandskab, med en hjemvendt Carlos Ortega på bænken. Der manglede dog flere stamspillere fra begge hold grundet VM, og hos KIF Kolding København gav fraværet af Chiuffa, Landin og Stenmalm chancen til Augustinussen, Svane og purunge Mathias Daugaard. Det var da også KIF Kolding København der kom best fra start, og bomstærke Bjørnshauge kunne med en svensker hængende på ryggen score det første mål. Et par gode redninger fra Hvidt, gav muligheden for at trække yderligere fra, men svensken i den anden ende stod også godt, så IFK fik lov at hænge på. Som tiden gik i første halveg, begyndte spillet at bølge lidt fra side til side, men en yderst veloplagt Bo Spellerberg kunne med resten af KIF-mandskabet trække lidt fra til sidst, og sikre en pauseføring på 13-11. Anden halveg startede sløjt for KIF Kolding København, og der gik ikke længe før, at den stod 14-16 i svenskernes favør. KIF-spillerne gav dog ikke op, og i takt med, at Cleverly fik fat i flere og flere bolde, så begyndte angrebet også at fungere bedre. Langsomt, men sikkert fik KIF kæmpet sig tilbage, og ved stillingen 24-24 stod det klart, at det var en kamp der skulle afgøres på marginalerne. KIF Kolding København havde bolden med et halvt minut igen, og kunne afgøre tingene. Sebastian Augustinussen gik mand/mand mod sin direkte modstander, hoppede indover, og lagde en perfekt tvær-aflevering til en flyvende Jens Svane, der i luften greb bolden, og sendte den i kassen - Desværre blev målet annulleret, da Svane angiveligt skulle have overtrådt i sit afsæt, og derfor endte kampen imod de svenske mestre med 24-24.

Alt i alt så drengene skarpe ud, og opgøret bød også på en solid forsvars-præstation af Lars Jørgensen, der ligner en mand der er fit for fight, efter sin lange skade, og ser nu ud til at være helt klar til det kommende Final-4 stævne i Santander Cup næste weekend,