January 31, 2017

I weekend spiller KIF Kolding København Final 4 i Santander Cup, men allerede nu er vejen mod næste års Final 4 ved at blive grundlagt. KIF Kolding København var derfor med i puljen, da der skulle trækkes lod til den næste runde af Santander Cup. 

Lodtrækningen byder...

Please reload

KIF møder 3. divisions-hold i pokalen

 

I weekend spiller KIF Kolding København Final 4 i Santander Cup, men allerede nu er vejen mod næste års Final 4 ved at blive grundlagt. KIF Kolding København var derfor med i puljen, da der skulle trækkes lod til den næste runde af Santander Cup. 

Lodtrækningen byder på en spændende tur til Løgstør, hvor KIF Kolding København skal op imod 3. Divisionsholdet Løgstør HK. Løgstør ligger i skrivende stund på 3. pladsen i deres division, og er med blandt kandidaterne til oprykning, så selvom det kan lyde som en overkommelig modstander, så er det et hold sprægnfyldt af selvtillid der møder KIF Kolding København. 

 

Kampen skal afvikles inden den 8. marts 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle