February 6, 2017

 Det blev desværre ikke til succes for KIF-mandskabet, da de drog til Aalborg for at spille Final4. 

På førstedagen, skulle KIF-mandskabet op imod de forsvarende mestre fra BSV, og de danske mestre var yderst veloplagte. Sebastian Skube anførte et farligt BSV-mands...

Please reload

KIF blev nummer fire til Final4

 Det blev desværre ikke til succes for KIF-mandskabet, da de drog til Aalborg for at spille Final4. 

 

På førstedagen, skulle KIF-mandskabet op imod de forsvarende mestre fra BSV, og de danske mestre var yderst veloplagte. Sebastian Skube anførte et farligt BSV-mandskab, og hans pres skabte meget forvirring i KIF-forsvaret, og BSV havde derfor nemt til chancer. I den anden ende stod modstanderens målmand i vejen, og KIF var desværre aldrig tæt på at hive sejren i hus. 

 

Søndag stod derfor på en bronze kamp imod Aalborg, der heller ikke imponerede i deres første kamp mod Skjern. Her var det dog hjemmeholdet der kom bedst fra start, og mens KIF aldrig kom i omdrejninger, stod det hurtigt klart, at KIF ville trække det korteste strå. 

 

Om kampen imod Aalborg siger Lasse Boesen: 
Det er pisse ærgerligt, at vi spiller et skidt FINAL4. Nu må vi hjem og analysere, hvor problemet er, og så må vi i træningslokalet og kæmpe videre

 

Oprejsningen kan komme allerede onsdag aften, hvor KIF Kolding København gæster de nykårede pokalmestre fra Skjern Håndbold. 

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle