Arkiv

Flot sejr i Skjern!


Efter weekenden kunne man frygte det værste, da vi her til aften skulle op i mod et stærkt spillende Skjern-mandskab, der netop har vundet pokalturneringen, Santander Cup. Det var dog et særdeles veloplagt KIF Kolding København hold, der her til aften viste flot spil, og hev en yderst velfortjent sejr på hjem 18-21.

Første halveg startede bedst for KIF Kolding København, og med en velspillende Kasper Hvidt i målet, kunne KIF nemt trække fra til stillingen 9-4, efter et kvarter. Kampen blev dog mere rodet, som den skred frem, og der kom en masse udvisninger i begge ender. Skjern fik spillet sig op, men det var alligevel KIF Kolding København der kunne gå til pause med en 8-10 føring.

Anden halveg startede anderledes svagt, og Skjern begyndte at vise momenter af det spil, der sikrede dem pokal-titlen i weekenden. Ortega samlede tropperne til en time-out, og så fandt Bo Spellerberg og co. atter melodien. Mens Spellerberg både lavede assist og mål, ja så lukkede den rutinerede Kasper Hvidt helt af. KIF Kolding København trækkede fra, og førte det meste af halvegen med en 3-4 mål, og da uret rundede 2x 30 min. kunne KIF Kolding København række armene i vejret, og fejre en velfortjent sejr på 18-21.