Arkiv

Optakt: KIF jagter oprejsning


I aften skal KIF Kolding København indlede dette forår i 888Ligaen. Det sker når KIF-mandskabet drager til Vestjylland, hvor de nykårede pokalmestre fra Skjern Håndbold venter. Det bliver en utrolig svær kamp, for et KIF-hold, der har været svingende i niveau, men optimismen er intakt, og vi ser frem imod aftenens kamp med stor spænding.

Det var med stor ærgrelse, at KIF Kolding København blev nummer fire ved dette års Final4 i Santander Cup. Derfor er det vigtigt, at gejsten kommer hurtigt tilbage, og spillet atter begynder at flyde, vi kan derfor ikke komme uden om, at aftenens kamp skal hjælpe KIF med at komme tilbage på sporet.

Det var altså et slukøret KIF-hold der vendte hjem til Kolding søndag, men allerede mandag begyndte forberedelserne til denne kamp. Drengene så hinanden i øjnene, mens Carlos Ortega og Simon Jensen svingede pisken til træningen, så drengene er klar til dagens opgør. Der er blevet trænet hårdt, og vi forventer helt sikkert at kunne se, et mere veloplagt KIF-hold allerede i aften.

Det seneste opgør mellem disse to hold var tilbage i oktober, i EWII Arena Brøndby, hvor KIF Kolding København løb ind i et nederlag på 27-30, så det er ikke kun Final4, der skal revancheres i dag.

Kampen spilles kl. 18:30, og kan følges på TV Sport, eller på live update via KIF Kolding Københavns Facebook-side: https://www.facebook.com/KIFKBH

Be a part of it!