Arkiv

Bo sikrede ét point imod Magdeburg


Der var drama lige til det sidste, da det tyske storhold, SC Magdeburg, lagde vejen forbi Sydbank Arena, i en kamp der blev delt lige i porten med resultatet 23-23. KIF Kolding København var hæmmet forud for opgøret, da to af profilerne måtte se kampen fra tribunen. Niko Mindegia var ligesom i Skjern-kampen ude med en skade. Den russiske bomber Konstantin igropulo fik i netop Skjern-kampen et lille riv i låret, og han blev derfor testet op til kampen, men til stor ærgrelse for Tino, trænerne og alle fansene, så var resultatet negativt, og Tino måtte tage plads ved siden af Mindegia. Det var dog ikke til at se, at de to profiler manglede i starten. Unge Nicolas Kristiansen sprudlede i Igropulos fravær, og Bo Spellerberg udfyldte fint dirigentrollen. Havde det ikke været for en meget velspillende Jannick Green i Magdeburg-målet, så havde KIF Kolding København slået et solidt hul til Magdeburg i kampens indledning. Det var tydeligt at se, at sejren i Skjern havde givet fornyet tro på tingene hos KIF-drengene, og selvom Magdeburg på papiret burde være favoritter, var det KIF der spillede bedst i første halveg, som endte 13-13. Anden halveg viste Magdeburg pludselig stort spil, og var foran med en enkelt det meste af halvegen. Drengene fra KIF hængte dog på, og selvom Magdeburg kom foran med 2 mål, kæmpede KIF Kolding København sig tilbage i kampen. Der manglede lidt under 10 minutter af kampen, da Magdeburg fik et straffekast ved stillingen 21-22 i tyskernes favør. Ind kom Marcus Cleverly, og han hev en fremragende redning op af hatten, og holdte dermed KIF Kolding København inde i kampen. Med 5 minutter tilbage, var kampen helt lige, da Sebastian Augustinussen scorede efter flot forsvarsarbejde af Stenmalm. Man kunne mærke spændingen blandt publikummet. De mange medrejsende Magdeburg-fans måtte også helt ud på kanten af sædet, og man kunne fornemme den store nervøsitet i begge lejre.

Magdeburg bragte sig foran 22-23, og lagde sig dermed i spidsen, men en yderst velspillende Bo Spellerberg ville det anderledes, og på et flot langskud, bragte han balance i regnskabet med sin scoring til 23-23. Kampen var dog langt fra ovre, og Magdeburg havde rigeligt tid til endnu et angreb. Tyskerne fik dog afsluttet en kende for hurtigt, og da Kasper Hvidt stod i vejen for bolden, havde KIF mulighed for at hive en sensationel sejr hjem. Tiden løb dog fra dem, og selvom Stenmalm scorede i aller sidste sekund, blev målet ikke anderkendt, da der var fløjtet for frikast, og hornet havde lydt. Derfor skulle kampen afgøres direkte på et frikast, og her var det man of the match, Bo Spellerberg, der skulle skyde. Skuddet blev drejet flot rundt muren, og selvom Jannick Green blev overrasket, så fik han reddet bolden, og det hele sluttede nøjagtigt som første halveg, uafgjort. Kampens topscorer blev Bo Spellerberg med 7 mål.

Se billeder fra kampen her

Foto credit: Lars Elkjær