Arkiv

Oplev H.E.R.O. til kampen KIF vs. TTH!

Der er massere af oplevelser at hente imorgen aften i EWII Arena Brøndby!

KIF Kolding København vil sørge for der kommer action på banen, mens H.E.R.O. vil underholde udenfor banen før kampstart.

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 18.30, og der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer, live band H.E.R.O og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Lars Jørgensen og Magnus Landin.

H.E.R.O.

Melodiøs og moderne rock, med internationalt potentiale.

H.E.R.O. har med få single udgivelser, og en EP i efteråret 2016, opnået stor interesse både i Danmark men især i udlandet. Med +250.000 Spotify hits på debut EP’en, arena tour med Dizzy Mizz Lizzy og rotation på P4 og myrock har H.E.R.O. markeret sig som et af de mest lovende acts på den danske rockscene.

Den legendariske japanske rock dj, Masa Itoh, har kastet sin kærlighed over Hero og introduceret 2 sange på rotation på sit populære radioshow. Samme show der sikrede Dizzy Mizz Lizzy et gennembrud på det japanske marked. Den internationale interesse fra bla Japan, Tyskland og USA, har også sat ekstra skub i arbejdet bag kulisserne, og bandet er i 2017 klar med et længe ventet fuldlængde album.

Bandet spiller 25. Februar på Lygten Station i København.

Tag et lyt her: