Arkiv

Optakt: KIF vs. TTH


Den skal have fuld gas, hvis et formstærk TTH-mandskab skal besejres!

KIF Kolding Københavns ligahold har vist fine takter i de to seneste kampe mod Skjern og senest i lørdags i den uafgjorte EHF Cup-kamp mod tyske SC Magdeburg.Stærkt forsvarsspil og angrebsspil med stor omtanke banede vejen for sejren i Skjern og det ene point mod Magdeburg, og i begge kampe havde KIF’erne også en storspillende Kasper Hvidt i målet som en ganske afgørende faktor.Det stærke forsvar og en Kasper Hvidt helt på toppen bliver der også brug for onsdag aften, kl. 20.30 i EWII Arena Brøndby, hvor KIF Kolding København tager imod et meget formstærkt hold fra TTH Holstebro.

Vestjyderne kommer til Brøndby med sejre i otte af de seneste ni ligakampe, mens vestjyderne til gengæld – ligesom KIF i fjor – har haft en svær sæson i Champions League, hvor holdet søndag spillede sin tiende og sidste kamp og her tabte hjemme med to mål mod ukrainske Motor Zaporozhye.Onsdag aften kan KIF Kolding København forvente at komme på hårdt arbejde mod et TTH-hold, som har stor bredde. Den stærke højre back Peter Balling er tilbage efter den langvarige korsbåndsskade han pådrog sig i slutningen af sidste sæson, og selv om Balling lige nu er på håndboldmæssig skånekost med begrænset spilletid viste han i søndagens Champions League-kamp, at der stadig sidder en kraftig venstre skudarm på ham. Masser af power har også spillere som svenske Victor Østlund, Simon Birkefeldt og Martin Hansen i TTH’s bagkæde, og så råder TTH også over klassespillere som Magnus Bramming på fløjen, islandske Vignir Svarvarsson på stregen og den norske VM-sølvvinder i målet Thorbjørn Bergerud, som sammen med erfarne Rasmus Lind udgør en stærk duo på et vestjysk hold, som styres kompetent af den mangeårige KIF-profil Patrick Westerholm.

Om KIF’erne onsdag aften stiller op uden to af sine store profiler, russiske Konstantin Igropulo og spanske Niko Mendegia – som i lørdags mod Magdeburg – vides i skrivende stund ikke. Sikkert er det imidlertid, at de resterende KIF-profiler onsdag aften meget gerne skal have massiv støtte i EWII Arena Brøndby, så holdet forhåbentlig kan få yderligere et par point på kontoen. Bak KIF-drengene op – og gør det heftigt og massivt i alle 60 minutter.Lav noget larm for KIF Kolding København.