Arkiv

KIF Kolding København spiller i Løgstør i aften!


Vejen til næste års Final4 i Santander cup skal starte allerede i aften, når KIF Kolding København i aften kl. 19.00 spiller i mod Løgstør HK. Mange derude sidder måske og tænker, at Løgstør bliver en nem sejr, men i sport kan alting ske, og man har gennem tiden oplevet store pokalsensationer, så det kræver 100% fokus fra Ortegas-drenge, hvis der skal avanceres til næste runde.

Modstanderen er 3.divisionsholdet Løgstør HK, der lige nu nyder en tilværelse i toppen af 3.division, hvor kun Viborgs herrehold har gjort det bedre. Løgstør kan derfor muligvis se frem til oprykning efter denne sæson, så de vil være fuldt ud motiverede, så de kan vise omverden, at det ikke er en tilfældighed, at de ligger hvor de gør. Det bliver spændende at se, om der bliver plads til flere unge akademi-spillere i Ortegas trup, eller om stjerner som Landin, Hvidt og Stenmalm får sig en pause. Kampen spilles kl. 19.00 i Jutlanderbank Hal1.