Arkiv

KIF sikkert videre i Santander Cup


KIF Kolding København levede op til forventningerne, og sikrede videre avancement i pokalturneringen, Santander Cup, med en sejr på 21-40 imod Løgstør HK. Det var på forhånd Davids kamp imod Goliat, og Løgstør var ikke spået mange chancer i kampen imod KIF Kolding København, og modsat den bibelske fortælling, var det da også kæmpen der kunne løfte armene i vejret, da kampen var slut.

Der var en fantastisk atmosfære i hallen, og selvom hallen var noget mindre end både Sydbank Arena og EWII Arena Brøndby, så gjorde de medrejsende fans deres til, at stemningen var en ligakamp værdig, og man må sige, at de fik noget for pengene i dag.

Allerede efter ganske få minutter var KIF Kolding København i front med 1-6, og herfra så favoritterne sig aldrig tilbage. Da den første halvetime var fuldført, var der slået et solidt hul på 9 mål, og selvom et fightende hjemmehold fik smidt bolden i kassen hele 12 gange, så var der altså gået 21 kasser ind i den anden ende. Man skulle måske tro, at der i anden halveg ville blive skruet lidt ned for tempoet hos KIF Kolding København, men selvom flere af de unge gutter fik tid på banen, så kørte KIF-maskinen bare videre. Efter et kvarter i anden halveg kunne KIF bringe sig foran med 16-23, og sejren var nu meget tæt på. Vi må dog tage hatten af for Løgstør, der ikke gav op, og kæmpede en hvis legemsdel ud af bukserne, men et ligahold, var bare en for stor mundfuld.Det kunne også afløses på måltavlen, og da det hele var slut, kunne KIF Kolding København tage sejren på 21-40 med hjem. Med sejren må KIF Kolding København have tanket en masse selvtillid, inden Århus Håndbold venter i ligaen på lørdag.