Arkiv

Optakt: Århus Håndbold vs. KIF


Der venter et uhyrre vigtigt opgør, når KIF Kolding København gæster Ceres Arena, og Århus Håndbold. Kampen om de otte pladser i DM-slutspillet spidser til. I den sammenhæng er det en særdeles vigtig kamp, der venter KIF Kolding Københavns mænd, når holdet tager til Århus for at møde Århus Håndbold i Ceres Arena, lørdag klokken 16.10. Med 20 point og en aktuel sjetteplads i den meget tætte liga skal KIF-erne meget gerne have point lørdag eftermiddag, men hvis KIF er pressede er det ikke for noget at regne imod hjemmeholdet, som efter to syv måls-nederlag i de seneste to kampe mod Ribe-Esbjerg og Randers i den grad er pressede på en øjeblikkelig 11. plads med 14 point. Der er derfor lagt op til et heftigt brag lørdag eftermiddag i Ceres Arena. KIF-erne spillede i sidste weekend en solid kamp, da holdet vandt en sikker sejr med 31-25 i EHF Cup’en på udebane mod de israelske mestre, Maccabi Tel Aviv. Og så vandt KIF’erne også den ventede storsejr, da holdet onsdag aften vandt med 40-21 over 3. divisionsholdet Løgstør HK. Der venter givetvis KIF-spillerne større sportslige udfordringer lørdag eftermiddag mod Erik Veje Rasmussens mandskab i Århus, hvor profilerne ikke mindst er en lang række skudstærke bagspillere i islandske Omar Ingi Magnusson, Anders Kragh Martinussen, Minik Dahl Høegh, Sebastian Henneberg plus Torben Petersen, som er vendt tilbage efter en lang skadespause. Århus har andre profiler i islandske Robert Gunnarsson på stregen, målmændene Emil Nielsen og Jens Fredsgaard og fløjspillerne Sigvaldi Gudjonsson og Frederik Schilling. Vi satser på, at KIF Kolding Københavns mange profiler nu på lørdag spiller op på det niveau, som senest gav sejr over Skjern og uafgjort mod SC Magdeburg. Og så håber vi, at mange KIF-fans lørdag eftermiddag tager turen til Århus og bakker KIF-drengene op i den meget vigtige kamp, som fløjtes i gang kl. 16.10 og i øvrigt kan ses live på TV 2 denne eftermiddag.