Arkiv

Nedtur i Århus


Lørdag eftermidag mødte KIF Kolding København Erik Vejes mandskab i Århus.

Magnus Landin var ikke at finde i hverken startopstilling eller spillertøj, da Magnus desværre kom til skade med hans skulder i sidste weekend i Israel, hvor KIF spillede mod Maccabi i EHF Cuppen.

Omfanget af Magnus' skade vides endnu ikke, men vi krydser fingre for, vi snart har vores skarpe fløj tilbage.

Det var tydeligt at værterne fra Århus var sultne efter oprejsning, efter deres nederlag i Randers. De starter i højt tempo, og kommer hurtigt foran! Dette kombineret med en del afbrændere fra KIF spillerne, giver os ikke nogen god start.

Derfor vælger Ortega da også, at tage en timeout efter 13 min. ved stillingen 8-5 til Århus Håndbold.

Det er en kamp med mange mål, og rent defensivt er ingen af holdene prangende. Målmændene i begge ender gør dog deres for, at holde scoringerne nede, og særligt Kasper Hvidt disker op med mange flotte redninger. Dette ses også tydeligt på redningsprocenten, hvor Kasper Hvidt i 1. halvleg er helt oppe på 47%!

KIF Kolding København kæmper sig tilbage i kampen, og går til pause ved stilling 16-15 til Århus Håndbold.

2. Halvleg er desværre ikke særlig god for KIF, og da der er spillet 43 min. af kampen er vi nede med 7 mål! Drengene kæmper dog videre, og med 6 min. tilbage af kampen reducerer Chiuffa til 28-26. Desværre får vi ikke hentet Århus, og kampen ender 32-27.

Der er ikke andet for, end at kigge fremad og tage de gode ting med fra kampen.

Kasper har spillet rigtig godt de seneste kampe, og igen idag tager han alvorligt fra nede i målet - det er lige før man kan se ilden i øjnene på ham. Det lover godt for de kommende kampe, at vi har en Kasper Hvidt tilbage i topform.

Det er allerede på onsdag vi tager imod TM Tønder på hjemmebane i Sydbank Arena Kolding, hvor vi håber på oprejsning og en masse opbakning til drengene - det er nu de har brug for det.

Vi ses på onsdag i Sydbank Arena Kolding, kampstart kl. 19.